Weekend actie! 10% korting!

Profiteer nu van 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Klik hier om de pakketten te bekijken.
Wees er snel bij want de actie loopt t/m zondag 7 maart.

EPDM folie; de mogelijkheden

EPDM biedt veel mogelijkheden. In een eerder blog hebben we het hier al over gehad. We hebben toen de mogelijkheden van EPDM al verteld als dakbedekking maar ook als dakgootbekleding voor gebruik als gootrenovatie.

EPDM en waterbassins

Maar wist u dat EPDM ook veel gebruikt wordt als waterbuffer in bijvoorbeeld waterbassins. EPDM voor waterbassins is een speciale EPDM variant. Waterbassins worden gebruikt om grote volumes water tijdelijk of permanent op te slaan. EPDM is zeer geschikt om te gebruiken als waterbassin. EPDM rubberen dakbedekking is zeer elastisch en heeft een rek van wel meer dan 400% hierdoor kan het zeer grote krachten aan.

EPDM verkrijgbaar in zeer grote afmetingen en diverse diktes

Omdat EPDM te verkrijgen is in zeer grote vellen is EPDM zeer geschikt om te gebruiken in waterbassins. Waterbassins worden gebruikt voor tal van voorzieningen. Zo bestaan er waterbassins voor de opvang van drinkwater, bluswater, en regenwater, afvalwater en recirculatiewater. Zo ziet u maar de mogelijkheden van EPDM zijn zeer groot. EPDM folie voor waterbassins kan worden verkregen in verschillende diktes EPDM. Waterbassins worden blootgesteld aan grote hoeveelheden UV straling. EPDM is uitermate bestand tegen UV -en ozon straling en verouderd niet. Ook daarom is EPDM het product voor waterbassins.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze oersterke EPDM folies?

Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 3760604 of via [email protected]

Copyright © 2020 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat