Weekendactie: gratis Toolbox!

Profiteer direct en ontvang een professionele EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

*Actie loopt t/m zondag 1 oktober!

Op zoek naar wortelwerende EPDM dakbedekking?

Op zoek naar dakbedekking voor uw sedumdak of groendak? EPDM is hiervoor een uitstekende optie, in dit blog zullen we u vertellen over de vele mooi eigenschappen en voordelen van deze soort dakbedekking.

Is EPDM wortelwerend?

EPDM is een type rubbersoort dat wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder dakbedekking, waterdichting en afdichting. Het wordt vaak gebruikt voor de afdichting van de wortels van planten of bomen, omdat het goed bestand is tegen uv-licht, ozon en temperaturen van -40 tot +120 graden Celsius. EPDM is daarom inderdaad wortelwerend. Het kan worden gebruikt om afdichtingen te maken die bestand zijn tegen wortelgroei, zodat wortels van planten of bomen niet door de afdichting heen kunnen groeien en beschadigingen kunnen veroorzaken.

 

EPDM-dakbedekking is zeer duurzaam

EPDM, of ethyleen propyleen dieen monomeer, is een synthetisch rubber dat bekend staat om zijn uitstekende weer- en UV-bestendigheid. Het is een duurzaam materiaal dat lange tijd mee kan gaan in allerlei verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. Het is bestand tegen extreme temperaturen, zowel hoge als lage, en heeft een lange levensduur. EPDM is ook bestand tegen veel chemische stoffen, wat het geschikt maakt voor gebruik in industriële omgevingen. In het algemeen is EPDM een zeer duurzaam materiaal dat wel 50 jaar meegaat en geschikt is voor veel verschillende toepassingen.

 

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 1,30mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 1,30mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 358,49
  Incl. BTW

 

EPDM koopt u bij de EPDM-expert

Wanneer u opzoek bent naar A-kwaliteit Europese EPDM bent u bij EPDMXL aan het goede adres, dit Europese EPDM is talkvrij dus bij het leggen van de dakbedekking hebt u geen primer of flashing tape nodig. EPDM wordt gewoon op het dak gelijmd i.p.v. gebrand, dat is dan ook de reden dat u dit zeer gemakkelijk zelf kunt doen. Met behulp van onze bijgeleverde handleiding hebt u de klus zo geklaard, wanneer u er toch niet helemaal uitkomt of een andere vraag heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze EPDM-experts helpen u graag waar nodig en staan altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies. Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling al binnen 2 werkdagen bij u thuis af te leveren!

Copyright © 2023 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat