GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 23 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Nieuw in ons assortiment: Zelfklevend EPDM

Bij het kiezen van dakbedekking is het essentieel om een materiaal te selecteren dat lang meegaat, waterdicht is en bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Een steeds populairder wordende optie is zelfklevende EPDM-stroken. In deze blog zullen we bespreken wat zelfklevende EPDM-stroken zijn, de toepassingen en de voordelen.

 

De vele opties met EPDM

EPDM, of Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, is een synthetisch rubbermateriaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Het wordt vaak gebruikt voor dakbedekking vanwege de waterdichte eigenschappen en lange levensduur. Zelfklevende EPDM-stroken zijn met name populair vanwege hun eenvoudige installatie, omdat ze een plakkerige achterkant hebben waardoor extra lijm niet nodig is.

 

Waarom zelfklevende EPDM stroken?

De voordelen van zelfklevende EPDM-stroken zijn onder andere de snelle en gemakkelijke installatie, omdat er geen primer en lijm nodig zijn. Ze zijn gemaakt van één stuk rubbermateriaal, waardoor er minder naden zijn die verzegeld moeten worden, waardoor de kans op lekkages afneemt. Ze zijn geschikt voor platte daken en kunnen ook worden gebruikt op schuine daken, maar het is belangrijk om professioneel advies in te winnen om te bepalen of ze geschikt zijn voor uw specifieke daktype.

 

De voordelen van zelfklevende EPDM stroken

De duurzaamheid van zelfklevende EPDM-stroken is een ander voordeel. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen, UV-straling en chemicaliën, waardoor ze lang meegaan zonder kwaliteit te verliezen. Daarnaast zijn ze zeer rekbaar en kunnen ze worden gebruikt op daken met complexe vormen en hoeken zonder extra naden of verbindingen. Ze zijn ook bestand tegen wortelgroei, waardoor ze geschikt zijn voor groendaken, en in sommige gevallen compatibel met andere soorten dakbedekking.

 

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

 

Koop uw EPDM producten bij EPDMXL!

Bij EPDMXL kunt u op maat gemaakte zelfklevende EPDM-producten bestellen, inclusief een compleet EPDM dakpakket om afval te minimaliseren en het gedoe van snijden en knippen te vermijden. Ze bieden ook een assortiment van accessoires, gereedschappen en bijproducten zoals PIR-isolatie, daktrimmen, lijmen en stroken. Met hun uitgebreide ervaring staan de experts van EPDMXL altijd klaar om u te helpen bij het vinden van een passende oplossing en bieden ze de best mogelijke service. Neem gerust contact met hen op als u vragen heeft.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat