Gratis Adidas EK 2024 bal!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 26 mei een gratis replica EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

Nieuw in het assortiment: Loodvervanger

Het veelzijdige en milieuvriendelijke materiaal genaamd Tytane's Loodvervanger biedt een alternatief voor traditioneel lood in verschillende toepassingen. Het wordt effectief ingezet om naden, voegen, daken, gevels, kozijnen en verbindingen volledig waterdicht te maken. In deze blogpost kunt u uitgebreide details vinden over dit product:

Kenmerken van Tytane loodvervanger

Tytane Loodvervanger wordt gezien als een uitstekend alternatief voor traditioneel lood, met vergelijkbare eigenschappen. Wat dit product vooral uniek maakt, is dat het product geen schadelijke stoffen bevat. Dit maakt het niet alleen veilig voor zowel mens als milieu, maar bevordert ook duurzaamheid. Bovendien is Tytane Loodvervanger aanzienlijk goedkoper in aanschaf dan conventioneel lood, en de verwerking ervan is daarnaast moeiteloos. Dit zorgt niet alleen voor tijds- en kostenbesparingen, maar laat ook geen sporen achter op dakpannen of metselwerk. Bovendien heeft dit product een levensduur van meer dan 30 jaar.

Tytane Loodvervanger wordt geproduceerd met behulp van gerecyclede kunststoffen. Na minstens 30 jaar gebruik ondergaat het product een recyclingproces waarbij de grondstoffen worden hergebruikt voor de productie van nieuwe materialen. Op deze manier wordt er geen aanspraak gemaakt op nieuwe grondstoffen, en blijft de levenscyclus van de loodvervanger gesloten.

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

De toepassingen van loodvervanger

 • Het plaatsen van waterkeringen in spouwmuren en onder kozijnen.
 • Bescherming van de onderkant van schoorstenen met een verbinding naar de dakpannen.
 • Toepassing van waterkeringen met behulp van loketten in schoorstenen.
 • Het creëren van een afdichtingslaag aan de basis van dakkapellen en dakramen.
 • Het dichten van de voeg tussen de zijwanden van de kapel en het pannendak.
 • Het realiseren van een waterdichte aansluiting tussen een buitenmuur en een aanbouw.
 • Gebruik als kilgoot en afdichting op de nok van een (pannen)dak.

Belangrijkste voordelen van Tytane loodvervanger

Dankzij het lichte gewicht en de langere rollengtes biedt Tytane Loodvervanger een stuk meer gebruiksgemak en versnelt het de verwerking in vergelijking met soortgelijke materialen. Er is geen behoefte meer aan het creëren van overlap na elke meter, omdat de langere rollengtes meer afdichting mogelijk maken binnen dezelfde tijdsperiode, met minder overlappend materiaalgebruik. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd en materiaal, maar realiseert u ook aanzienlijke kostenbesparingen.

Loodvervanger en EPDM koopt u bij de dak expert! 

Wilt u de informatie hierboven graag in beeld zien? Bekijk dan onze handige montagevideo's. Bovendien ontvangt u bij uw bestelling een gedrukte handleiding. Als u vragen heeft, staat onze klantenservice altijd voor u klaar. Onze experts helpen u graag!

Heeft u behoefte aan advies over onze loodvervanger? Neem contact op met onze specialisten via 085 065 6814 of vul ons contactformulier in.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat