10% WEEKENDKORTING!

Tot en met a.s maandag geven wij 10% korting op het gehele assortiment. Dus bestel snel! De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

Heeft EPDM een bovenkant en onderkant?

EPDM heeft geen boven en onderkant. Maar heeft u toch moeite met kiezen leg dan de EPDM met het logo naar boven, dan maakt u ook nog een beetje reclame voor de EPDM dakbedekking van Tytane. Het is  tenslotte ook  helemaal niet erg om uw buren te laten weten dat u gebruikt maakt van de beste soort EPDM dakbedekking!

Sommige doe-het-zelvers zijn bang dat ze door de verkeerde kant van de EPDM te gebruiken het dak minder waterdicht zal zijn of er problemen met de hechting op het oppervlak op zal treden. Wees niet bang, dat is niet nodig: als er problemen ontstaan met het verwerken van EPDM dan heeft vaak een andere oorzaak. Lees of bekijk daarom altijd goed onze handleidingen vantevoren. Doordat EPDM geen boven en onderkant heeft maakt het dus niet uit hoe u het verwerkt.

Maakt het uit met welke zijde ik de EPDM op het dak plak?

Als u al EPDM op een dak verwerkt heeft en er zijn problemen ontstaan zoals blazen of luchtbellen onder de EPDM dan komt dat niet doordat u een verkeerde kant heeft gebruikt. Beide zijden zijn gelijk en geven hetzelfde resultaat, als u nu al een goed eind resultaat heeft dan had u dat met de andere zijde ook gerealiseerd. Loopt u nu tegen problemen aan zoals blazen en bellen dan was dat met de andere zijde ook gebeurd.

Waarom heeft EPDM geen bovenkant of onderkant?

EPDM wordt gemaakt van een homogeen (geheel uit dezelfde samenstelling bestaand) materiaal dat aan beide zijden op exact dezelfde wijze wordt afgewerkt. Behalve het logo dan, dat wordt op één zijde van de EPDM geprint.

Lees meer over EPDM

EPDMXL.nl expertise

EPDMXL.nl is de expert in Europa op het gebied van EPDM. Al onze kennis delen we graag met u.

Blazen en bellen

Hoe voorkom je blazen en bellen onder je EPDM, en hoe ontstaan ze eigenlijk?

Wit EPDM

Bestaat er ook wit EPDM?

Bitumen vs EPDM

EPDM of bitumen, wat is beter?

Copyright © 2022 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat