GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 23 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakbedekking en PIR isolatie combineren

Wilt u zowel uw dak isoleren als EPDM-dakbedekking aanbrengen? Dat kan! In deze blog vertellen wij u waarom deze combinatie zo'n goede oplossing is en hoe u deze het beste kunt uitvoeren.

 

Waarom EPDM-dakbedekking?

De Europese EPDM-dakbedekking van EPDM XL gaat gemiddeld 50 jaar mee, wat aanzienlijk langer is dan andere soorten dakbedekking die vaak maar 20 tot 30 jaar meegaan. Bovendien vereist EPDM veel minder onderhoud en is het gemakkelijk te leggen omdat het simpelweg op het dak kan worden gelijmd met onze speciaal geproduceerde EPDM-bodemlijm en EPDM-contactlijm. EPDM is bovendien bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden dankzij de flexibiliteit van het folie, waardoor het niet scheurt of beschadigt bij kou (-40°C) of warmte (+130°C).

 

Waarom PIR-isolatie?

De PIR-isolatieplaten van EPDM XL zijn dun maar hebben toch een hoge RD-waarde, waardoor u weinig woonruimte verliest en toch een goed rendement behaalt. Bovendien begint u vanaf dag 1 met het terugverdienen van uw investering doordat uw gas- en energiekosten vrijwel direct afnemen. PIR heeft bovendien een levensduur van 50 jaar, waardoor u er langdurig van kunt profiteren zonder dat u er veel naar hoeft om te kijken.

 

Combinatie van EPDM en PIR

Omdat PIR-isolatie eveneens een levensduur van 50 jaar heeft, is het perfect te combineren met EPDM-dakbedekking. De meeste warmte gaat namelijk verloren via het dak van uw woning, waardoor u het meeste verschil merkt wanneer u het dak goed isoleert. PIR-isolatie is drukvast, waardoor u er gewoon op kunt lopen en de installatie gemakkelijker wordt. Bovendien maakt de toplaag van PIR het mogelijk om EPDM hier simpel op te verlijmen met behulp van onze speciale EPDM-lijmen.

 

EPDM dakpakket
 1. EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte
  Per stuk
  € 179,95
  Incl. BTW
 2. EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte
  Per stuk
  € 132,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte
  Per stuk
  € 198,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte
  Per stuk
  € 149,94
  Incl. BTW

 

EPDMXL heeft alles wat u nodig heeft!

Bij EPDMXL vindt u vrijwel alles wat u nodig heeft voor deze klus. U kunt het EPDM eenvoudig op maat bestellen, zodat u niet zelf hoeft te knippen in het folie. Bovendien wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen op de door u gekozen locatie afgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. Als u nog vragen heeft of advies nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat