10% DAGKORTING!

Profiteer direct en ontvang 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket! Voor donderdag 15:00 uur besteld is voor het weekend in huis!

*actie loopt tot en met donderdag 1 december!

EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte

✔ EPDM 1,30mm dik op maat

✔ Inclusief lijm, kit en HWA

✔ Voor woning, bedrijfspand en loods

Product op voorraad
Per stuk
€ 274,17
Incl. BTW
Geleverd binnen 2 werkdagen
Plus- en minpunten
  • EPDM dakbedekking 1,30mm op maat

  • Voldoende EPDM lijm

  • Inclusief hemelwaterafvoer

  • Inclusief kit t.b.v. afwerken hemelwaterafvoer

  • U bent goedkoper uit

  • Exclusief daktrim

Beschrijving

Het EPDM dakpakket XL is de perfecte oplossing wanneer u niet zelf wil berekenen hoeveel EPDM lijm en kit u nodig hebt voor het aanbrengen van de EPDM dakbedekking. Dit EPDM pakket bevat Europese EPDM dakbedekking van 1,30mm dik, bodemlijm, contactlijm, kit en één hemelwaterafvoer naar keuze.

Selecteer de benodigde breedte en lengte van de EPDM dakbedekking en de gewenste hemelwaterafvoer. Na bestelling ontvangt u een EPDM pakket met voldoende lijm en kit voor de opgegeven hoeveelheid dakbedekking. Een EPDM dakbedekking pakket is goedkoper in aanschaf en u kunt direct aan de slag!

Het juiste EPDM pakket

Dit EPDM pakket is voorzien van EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30mm. Het betreft Europese EPDM die u eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Indien u EPDM dakbedekking nodig hebt voor een schuur, tuinhuis of kleine overkapping waarbij een dunnere dakbedekking variant ook volstaat, dan is het 1,00mm EPDM dakpakket XL een oplossing voor u.

Daarnaast is dit doe-het-zelf pakket voorzien van een EPDM hemelwaterafvoer, voor een goede afvoer van het regenwater. Indien u al over een hemelwaterafvoer beschikt of dit bij uw EPDM dak niet nodig is, dan kunt u het 1,30mm EPDM dakpakket Basic aanschaffen. Bij dit type dakpakket wordt geen EPDM hwa meegeleverd.

Onderdelen van het EPDM dakpakket XL

Zoals gezegd bevat het EPDM dakpakket XL de opgegeven hoeveelheid EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30mm en voldoende lijm en kit voor het aanbrengen van het dakrubber op uw EPDM dak. Bij het bestellen van het pakket ontvangt u zowel bodemlijm voor de enkelzijdige verlijming van de EPDM dakbedekking, als contactlijm voor dubbelzijdige verlijming. De contactlijm gebruikt u bij het verlijmen van de opstaande randen, het plakken van de EPDM hemelwaterafvoer en voor het vastplakken van EPDM op EPDM.

Tevens ontvangt u voldoende EPDM kit voor het afwerken van alle naden. Deze kit kunt u ook gebruiken voor het bevestigen van eventuele daktrimmen. Daarnaast bevat het XL pakket een hemelwaterafvoer naar keuze. Hierbij heeft u de keuze uit een hwa met een onderuitloop of een zijuitloop. Bij een onderuitloop stroomt het hemelwater vanaf het EPDM dak recht naar beneden, terwijl bij een zijuitloop het overtollige regenwater uw dak verlaat via een opstaande dakrand.

Vragen over dit EPDM pakket?

Heeft u vragen over dit EPDM doe-het-zelf pakket of wilt u weten welk dakpakket geschikt is voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies. We zijn u graag van dienst en helpen u tot de EPDM dakbedekking op uw dak ligt!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!