GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 23 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakbedekking

EPDM dakbedekking is de oplossing als u nieuwe dakbedekking nodig heeft. Heeft u een oud lekkend dak of wilt u gewoon de narigheid van lekkages voor zijn? Twijfel niet langer, want deze klus kunt u samen met ons EPDM eenvoudig zelf klaren. Een dak repareren of vervangen is echt eenvoudig met onze EPDM dakbedekking op maat. Twijfelt u welke en hoeveel EPDM lijm en EPDM kit u nodig heeft, ga dan voor een voordelig EPDM pakket. Onze EPDM dakpakketten zijn geheel compleet voorzien van voldoende lijm, kit en eventueel voorzien van een EPDM hemelwaterafvoer. Bovendien zijn EPDM daktotaalpakketten goedkoper dan wanneer u losse EPDM materialen koopt.

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

EPDM dakbedekking op maat kopen bij EPDM XL

EPDM dakbedekking koopt u geheel op maat bij EPDMXL. Onze ijzersterke EPDM dakfolie van het Nederlandse A-merk TYTANE® is verkrijgbaar met een dikte van 1,00 en 1,30mm dik en bevat geen talk. Onze EPDM dakbedekking is te gebruiken voor vele verschillende soorten daken en wordt binnen 2 werkdagen geleverd. Gaat u een tuinhuis, veranda, garage, uitbouw of bedrijfshal bouwen? Voor elk type dak verkopen wij EPDM dakbedekking op maat.

Europese EPDM dakbedekking

Doordat onze Europese EPDM dakbedekking in tegenstelling tot de Amerikaanse EPDM geen talk bevat hoeft u voor het grootse gedeelte de EPDM slechts enkelzijdig te verlijmen. Ook is het gebruik van primer, flashing tape en schuurspons overbodig bij onze schone Europese EPDM. Dit scheelt u dus aanzienlijk in de materiaalkosten en arbeid. Onze EPDM dakbedekking is van de beste kwaliteit en wordt eenvoudig geplaatst door doe-het-zelver of specialist.

Topkwaliteit EPDM dakbedekking voor een betaalbare prijs

De prijs van EPDM dakbedekking is belangrijk maar nóg belangrijker is de kwaliteit van de EPDM folie. Wij garanderen u tientallen jaren probleemloos plezier van uw EPDM dak. Bij aanschaf van onze EPDM ontvangt u een duidelijke Nederlandstalige handleiding voor de verwerking en plaatsing van de EPDM rubberfolie. Ook kunt u op onze website terecht voor een videohandleiding waarin stap voor stap wordt beschreven hoe u de dakbedekking plaatst. Mocht u voor of tijdens de verwerking van het EPDM vragen hebben dan staat EPDM XL uiteraard voor u klaar!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat