GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 21 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM Gereedschap

Goede EPDM dakbedekking is stap 1, het juiste EPDM gereedschap voor de correcte plaatsing van het dakrubber is de volgende stap. Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse EPDM gereedschappen zoals EPDM aandrukrollers, spuitlijm pistolen voor EPDM spuitlijm in drukvat en andere toebehoren. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

EPDM gereedschap gebruiken

Bij het leggen van EPDM dakbedekking kunt u niet zonder goed EPDM gereedschap. Met ons aanbod EPDM gereedschappen haalt u alle tools in huis om een EPDM dak te kunnen plaatsen. Onze ervaring is dat goed gereedschap al de helft van het werk is. Bespaar daarom niet op de aanschaf van materieel voor het leggen van uw EPDM dakbedekking en maak het uzelf gemakkelijk. 

EPDM aandrukroller

De aandrukroller voor EPDM dakbedekking is naar onze mening onmisbaar voor een strakke afwerking van het dakrubber of de EPDM dakgoot. Nadat u EPDM lijm heeft aangebracht en de EPDM folie heeft geplaatst, is een goede hechting belangrijk. Een EPDM aandrukroller zorgt u er voor dat er geen lucht ontstaat tussen het oppervlak en de dakbedekking. Door met de EPDM roller de dakbedekking stevig aan te drukken, draagt dit bij aan een goede hechting van de lijm en daarmee een strakke afwerking van de EPDM folie.

EPDM spuitlijm pistool

Wanneer u een dak met een groot oppervlakte wilt voorzien van EPDM dakbedekking, dan verdient het de voorkeur om EPDM lijm in een drukvat te gebruiken. Met EPDM spuitlijm brengt u sneller en gelijkmatiger lijm aan op grote oppervlakken, dan wanneer u de lijm met een kwast aanbrengt. Het pistool voor de EPDM spuitlijm draagt zorg voor een goede toevoer en verdeling van de benodigde hoeveelheid lijm. Dit EPDM spuitlijm pistool is dus enkel nodig wanneer u gebruik maakt van lijm in een drukvat. Naast het spuitlijm pistool is ook een EPDM slang voor de toevoer van de lijm nodig. 

Vragen over EPDM gereedschap?

Heeft u vragen over de EPDM gereedschappen die nodig zijn voor de verwerking van EPDM dakbedekking? Neem gerust contact met ons op per mail of telefoon. We staan altijd voor u klaar om u te voorzien van passend, eerlijk en bruikbaar advies en helpen u verder tot het helemaal op uw dak ligt!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat