HEMELVAARTACTIE 10% KORTING!

Tot en met zondag 29 mei ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Bestel nu!

EPDM lijm en EPDM kit

De benodigde EPDM lijm en EPDM kit voor het verwerken van EPDM dakbedekking of EPDM stroken in een dakgoot bestelt u eenvoudig online. Bij EPDM XL leveren wij uitsluitend A kwaliteit EPDM lijm en kit van het Nederlandse kwaliteitsmerk Tytane®, horend bij de Tytane EPDM dakbedekking.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

EPDM lijm kopen voor het verlijmen van EPDM dakbedekking

Voor de juiste verwerking is het noodzakelijk dat u de juiste EPDM lijm kiest. Onze lijmen zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor een goede hechting van EPDM dakbedekking op de ondergrond. Gaat u zelf EPDM dakbedekking leggen op uw dak? Volg dan de instructies in de handleiding voor het plaatsen van EPDM dakfolie.

EPDM contactlijm, bodemlijm of spuitlijm?

Op het gebied van kwaliteit doen we geen enkele concessie. Enkel de beste kwaliteit EPDM lijm en EPDM kit koopt u bij ons zodat de EPDM dakbedekking ook daadwerkelijk vast zit. Welke EPDM lijm of EPDM kit dient u daarvoor te gebruiken? Wij hebben EPDM bodemlijm, EPDM contactlijm en EPDM spuitlijm, en leggen even uit wat u waarvoor gebruikt.

EPDM bodemlijm

De EPDM bodemlijm wordt gebruikt voor de enkelzijdige verlijming van het horizontale gedeelte van de EPDM dakbedekking. Deze lijm is toepasbaar op meerdere ondergronden en is langere tijd corrigeerbaar tijdens de verwerking. Dit is een groot voordeel van onze talkloze EPDM dakfolie, zodat u eenvoudig enkelzijdig EPDM dakbedekking kunt verlijmen. De bodemlijm is te verkrijgen in hoeveelheden van 3kg en 6kg. Het verbruik van deze bodemlijm is 250 gram per m2.

EPDM contactlijm

De EPDM contactlijm gebruikt u voor het verlijmen van de randen en opstanden (kimfixatie) om EPDM aan elkaar te lijmen, of voor verlijming van de EPDM hemelwaterafvoer, EPDM prefab hoekstukken en andere EPDM accessoires. De contactlijm is te verkrijgen in hoeveelheden van 1kg en 5kg. De contactlijm heeft een verbruik van 500 gram per m2 en wordt 2-zijdig aangebracht.

EPDM spuitlijm

Voor de professional of de grootverbruiker hebben we de EPDM spuitlijm. Dit is EPDM lijm in een drukvat en is voornamelijk interessant als u vaker EPDM daken plaatst of een groot EPDM dak gaat plaatsen. De spuitlijm in een drukvat wordt aangeboden in een standaard hoeveelheid van 22 liter en heeft een verbruik van 700 gram per m2.

EPDM kit

Voor het afwerken van alle naden gebruikt u de EPDM kit. De EPDM kit gebruikt u ook voor bijvoorbeeld de bevestiging van de universele daktrimmen. Naden van alle afvoeren en EPDM accessoires worden altijd afgewerkt met de EPDM kit.

Copyright © 2022 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat