GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 21 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakbedekking op rol

EPDM dakbedekking op rol kunt u kopen met een dikte van 1,00 en 1,30 mm. EPDM dakbedekking op rol is ideaal wanneer u flexibel wilt zijn. U kunt de EPDM standaard dakrollen eenvoudig met elkaar verlijmen met onze EPDM contactlijm en EPDM kit.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Voordeel van EPDM dakbedekking op rol

EPDM dakbedekking op rol wordt toegepast bij het waterdicht maken van een dak, reparatie of renovatie van een dakgoot en het afdichten van kelders of woningen zoals bij luchtdicht bouwen. U hoeft bij EPDM dakbedekking op rol niet van te voren letterlijk de vorm of afmeting van uw dak te bepalen want u kunt tijdens het bekleden van het dak bepalen hoe en waar u de EPDM gaat plaatsen. EPDM dakbedekking op rol is erg handig voor bijvoorbeeld klusbedrijven, installateurs, bouwbedrijven of dakdekkers die niet exact weten hoeveel er voor een dakklus nodig is van tevoren. Op deze manier hebben zij wel de EPDM folie op voorraad.

EPDM dakbedekking op rol bestellen

De EPDM dakbedekking op rol heeft een standaard breedte van 1,50m en een standaard lengte van 20m. Indien u met deze standaard afmetingen niet goed weg komt, adviseren we om EPDM dakbedekking op maat te bestellen. Hierbij kunt u zowel de lengte als breedte maat van de EPDM folie kiezen, waardoor u de dakbedekking uit één stuk kunt aanbrengen. Indien de standaard afmeting van de EPDM dakbedekking op rol wél volstaat, kiest u de EPDM folie met de  gewenste dikte (1,30mm of 1,00mm) en bestelt u deze eenvoudig online. Binnen 3 werkdagen wordt de EPDM dakbedekking op rol bij u thuis bezorgd en kunt u aan de slag met het aanbrengen van de dakbedekking!

EPDM dakbedekking op rol aanbrengen

Het plaatsen van de EPDM dakbedekking op rol is eenvoudig en u kunt meerdere stukken EPDM folie aan elkaar verlijmen met onze EPDM lijm en kit. Rol eerst de EPDM folie uit op uw dak zodat deze goed ligt. Vouw vervolgens de helft van de dakfolie weer terug en breng de EPDM lijm aan op uw dak. Vervolgens legt u de opgevouwen dakfolie weer op de juiste plek en drukt u deze aan met een aandrukroller. Dit doet u vervolgens ook voor het nog onbelijmde deel van de EPDM folie. Nadat ook hier het dak is voorzien van lijm, vouwt u de EPDM dakfolie weer terug en drukt deze wederom aan met de aandrukroller!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat