Weekendactie! 10% korting!

Profiteer nu van 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Klik hier om de pakketten te bekijken.
Wees er snel bij want de actie loopt t/m zondag 11 april.

EPDM dakbedekking op rol

EPDM dakbedekking op rol kunt u kopen met een dikte van 1,00 en 1,30 mm. EPDM dakbedekking op rol is ideaal wanneer u flexibel wilt zijn. U kunt de EPDM standaard dakrollen eenvoudig met elkaar verlijmen met onze EPDM contactlijm en EPDM kit.

Meer informatie

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 1.30mm EPDM folie op rol dikte 1,30mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  EPDM folie op rol dikte 1,30mm - breedte 1,20m - lengte 20m

  EPDM dakfolie 1,30mm op standaard rollen van 1,20m x 20m zijn ideaal om uw woning of garage mee te voorzien van dakb... Lees meer

  Levering binnen 3 werkdagen
  Per stuk
  € 253,52
  Incl. BTW
 2. EPDM folie op rol dikte 1,00mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  EPDM folie op rol dikte 1,00mm - breedte 1,20m - lengte 20m

  EPDM dakfolie op standaard rollen van 1,20m x 20m. EPDM met een dikte van 1,00mm is ideaal om bijvoorbeeld uw tuinhuis, b... Lees meer

  Levering binnen 3 werkdagen
  Per stuk
  € 217,51
  Incl. BTW

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voordeel van EPDM dakbedekking op rol

EPDM dakbedekking op rol wordt toegepast bij het waterdicht maken van een dak , reparatie of renovatie van een dakgoot,  afdichten van kelders of woningen. U hoeft bij EPDM dakbedekking op rol niet van te voren letterlijk de vorm of afmeting van uw dak te bepalen want u kunt tijdens het dakwerk bepalen hoe en waar u de EPDM gaat plaatsen. EPDM dakbedekking op rol is erg handig voor bijvoorbeeld klusbedrijven, installateurs, bouwbedrijven of dakdekkers die niet exact weten hoeveel er voor een dakklus nodig is van tevoren. Op deze manier hebben zij wel de EPDM folie op voorraad.

EPDM dakbedekking op rol bestellen

De EPDM dakbedekking op rol heeft een standaard breedte van 1,50m en een standaard lengte van 20m. Indien u met deze standaard afmetingen niet goed weg komt, adviseren we om EPDM dakbedekking op maat te bestellen. Hierbij kunt u zowel de lengte als breedte maat van de EPDM folie kiezen, waardoor u de dakbedekking uit één stuk kunt aanbrengen. Indien de standaard afmeting van de EPDM dakbedekking op rol wél volstaat, kiest u de EPDM folie met de  gewenste dikte (1.30mm of 1,00mm) en bestelt u deze eenvoudig online. Binnen 3 werkdagen wordt de EPDM dakbedekking op rol bij u thuis bezorgd en kunt u aan de slag met het aanbrengen van de dakbedekking!

EPDM dakbedekking op rol aanbrengen

Het plaatsen van de EPDM dakbedekking op rol is eenvoudig en u kunt meerdere stukken EPDM folie aan elkaar verlijmen met onze EPDM lijm en kit. Rol eerst de EPDM folie uit op uw dak zodat deze goed ligt. Vouw vervolgens de helft van de dakfolie weer terug en breng de EPDM lijm aan op uw dak. Vervolgens legt u de opgevouwen dakfolie weer op de juiste plek en drukt u deze aan met een aandrukroller. Dit doet u vervolgens ook voor het nog onbelijmde deel van de EPDM folie. Nadat ook hier het dak is voorzien van lijm, vouwt u de EPDM dakfolie weer terug en drukt deze wederom aan met de aandrukroller!

Copyright © 2020 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat