10% PAKKETACTIE!

Profiteer direct en ontvang t/m donderdag 30 mei 10% korting op uw hele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

EPDM stroken

EPDM stroken gebruikt u wanneer u een bestaande zinken dakgoot wilt renoveren of een nieuwe houten dakgoot wilt bekleden met EPDM. De EPDM stroken kunt u ook gebruiken voor het afwerken van naden op een EPDM dak.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 50

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

Pagina
per pagina

Dakgoot reparatie of renovatie met EPDM stroken

EPDM stroken, waar kunt u ze voor gebruiken? Is uw dakgoot lek en wilt u deze repareren en weer waterdicht maken om lekkage te voorkomen? EPDM stroken zijn hier zeer geschikt voor. Onze EPDM stroken zijn gemaakt van Europese EPDM en deze EPDM rubber stroken bevatten dus geen talk. Hierdoor heeft u geen primer of schuurspons nodig bij de verwerking en verlijming. U kunt onze EPDM daardoor rechtstreeks in uw dakgoot of op een andere ondergrond verwerken.

EPDM stroken verlijmen en kitten

Het bevestigen van de EPDM stroken kan eenvoudig met onze EPDM lijm en EPDM kit. Voor bijvoorbeeld het renoveren van een zinken dakgoot kunt u het beste de EPDM contactlijm gebruiken. De naden van de EPDM strook dicht u eenvoudig met onze EPDM sealant kit. Voor het afwerken van kozijnen en gevelbeplating zijn onze EPDM stroken ook zeer geschikt. Verlijmen van deze EPDM stroken kunt u het beste doen met onze EPDM kit.

EPDM stroken en luchtdicht bouwen

EPDM stroken worden tegenwoordig ook veel gebruikt voor luchtdicht bouwen. Om een Co2 reducerend gebouw te krijgen is het bouwen volgens het bouwbesluit met alle luchtdichtbouwen voorwaarden noodzakelijk. EPDM XL levert diverse producten om uw gebouw of woning luchtdicht te krijgen volgens de eisen van het bouwbesluit. Een luchtdicht gebouw is een randvoorwaarde om het optimale rendement uit een nieuw of bestaand energiezuinige gebouw te halen. Een woning of gebouw krijgt u eenvoudig luchtdicht met onze EPDM stroken. De EPDM stroken kunt u eenvoudig verwerken en verlijmen met onze EPDM kit. Ook hebben wij speciale isolerende platen wat ingezet kan worden om uw gebouw luchtdicht te krijgen.

EPDM strook afmetingen

EPDM stroken zijn te verkrijgen in diverse afmetingen. De standaard lengte van de EPDM stroken is 20 meter en de breedte varieert van 10cm tot 100cm. Welke breedte maat voor u geschikt is, is dus afhankelijk van de dakgoot. Meet hiervoor de dakgoot goed op. Ons advies is om voor de zekerheid een breedte maat groter te kiezen dan de dakgoot zelf is zodat u voorkomt dat de EPDM strook te smal is om uw dakgoot waterdicht te maken.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat