Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: epdmxl-korting
(geldig tot en met zondag 20 september)

Blog

Voordelen van de speciale EPDM daktrim

Vaak wordt ons gevraagd wat is nu het voordeel van de speciale EPDM daktrim hij is immers een stuk duurder dan de standaard daktrim.Een daktrim is niet alleen maar de randafwerking van uw EPDM dak, het moet er uiteraard wel netjes uitzien maar het moet ook functioneel zijn. De daktrim is een zeer belangrijk onderdeel van uw EPDM dakbedekking want het zorgt voor de eindafwerking van uw EPDM dak. Het beschermd uw EPDM dak onder andere tegen zware weersinvloeden.

Lees meer

Moet je EPDM beschermen tegen weersinvloeden?

EPDM is zeer sterk maar hoe zit het met de weersinvloeden? Moet je EPDM eventueel extra beschermen tegen weersinvloeden? In dit artikel vertellen wij u alles over EPDM en de weersinvloeden op dakbedekking.

Lees meer

Hoe moeilijk is het zelf aanbrengen van EPDM

EPDM zelf aanbrengen en plaatsen veel mensen doen het zelf. Maar ook veel mensen twijfelen of ze deze klus wel aan kunnen. EPDM zelf aanbrengen en plaatsen is echt eenvoudiger dan u denkt. In dit artikel leest u alles over het plaatsen van EPDM.

Lees meer

Hoe kan ik EPDM op zink lijmen

Bij het repareren of renoveren van uw dakgoot kunt u er niet omheen, EPDM op zink lijmen. Op zich niet lastig maar sommige maatregelen zijn wel belangrijk om te nemen. In dit artikel proberen wij uw stap voor stap uit te leggen hoe u op een eenvoudige wijze EPDM op zink kunt verlijmen.

Lees meer

Wat zijn de gemiddelde kosten van dakbedekking

Welke dakbedekking heb je nodig en wat zijn de gemiddelde kosten van deze verschillende dakbedekking soorten. Er zit veel verschil in de kwaliteit en ook zijn er grote prijsverschillen in de diverse dakbedekkingen. in dit blog lees je er alles over de kosten van dakbedekking.

Lees meer

EPDM over mastiek plaatsen kan dat

Vroeger kwam mastiek op het dak erg veel voor. In dit blog lees je alles over de verwerking van EPDM over mastiek dakbedekking. EPDM over mastiek plaatsen is mogelijk maar hou wel de richtlijnen in oogschouw. Mastiek moet je overigens niet verwarren met bitumen dakbedekking wat overigens vaak voorkomt.

Lees meer

Op welke ondergrond EPDM lijmen? 10 Voorbeelden

Europees EPDM is een veelzijdig materiaal dat op diverse ondergronden aangebracht kan worden. In sommige gevallen kan EPDM bijvoorbeeld ook aangebracht worden over oude bitumen dakbedekking. Ook kan EPDM verlijmd worden op zink en diverse andere materialen. In dit artikel gaan wij dieper in op de verschillende ondergronden waarop u EPDM kunt aanbrengen.

Lees meer

Heeft EPDM dakbedekking ook nadelen?

EPDM is een revolutionair product, met fantastische eigenschappen en voordelen. Toch zitten er ook wat (kleine) nadelen aan dit product. In dit artikel benoemen wij deze nadelen.

Lees meer

Copyright © 2020 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat