Nieuwjaarsactie (10%)

Profiteert u van onze actie? Nu 10% korting op het gehele assortiment met de kortingscode EPDMXL19^gJ.

Blog

Op welke ondergrond EPDM lijmen? 10 Voorbeelden

Europees EPDM is een veelzijdig materiaal dat op diverse ondergronden aangebracht kan worden. In sommige gevallen kan EPDM bijvoorbeeld ook aangebracht worden over oude bitumen dakbedekking. Ook kan EPDM verlijmd worden op zink en diverse andere materialen. In dit artikel gaan wij dieper in op de verschillende ondergronden waarop u EPDM kunt aanbrengen.

Lees meer

Heeft EPDM dakbedekking ook nadelen?

EPDM is een revolutionair product, met fantastische eigenschappen en voordelen. Toch zitten er ook wat (kleine) nadelen aan dit product. In dit artikel benoemen wij deze nadelen.

Lees meer

EPDM dakbedekking met kimfixatie

Kimfixatie wat is dat nu precies? Kimfixatie is een term die u veel tegen zult komen wanneer u op zoek bent naar dakbedekking. In dit artikel leest u alles over kimfixatie bij EPDM.

Lees meer

EPDM veilig aanbrengen op uw dak

Wanneer u EPDM aanschaft is een veilge installatie van uw EPDM dakbedekking minstens zo belangrijk. In dit arikel vertellen wij u alles over het veilig aanbrengen van uw aangeschafte dakbedekking op uw dak.

Lees meer

Hoe dik moet EPDM folie zijn?

EPDM folie is er in verschillende soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld Amerikaanse betalkte EPDM en Europese onbetalkte EPDM. EPDM XL verkoopt enkel de zeer betrouwbare Europese EPDM van het topmerk Tytane met een dikte van respectievelijk 1,00 mm en 1,30 mm. Maar hoeveel verschil maakt deze dikte nu eigenlijk en voor welke toepassingen is dit van belang? Deze en andere vragen beantwoorden we in dit artikel

Lees meer

Dakgoot onderhoud

Op sommige klussen zitten weinig mensen te wachten. Het schoonmaken van de dakgoot is er zo een. Maar ja; een vuile dakgoot leidt vroeg of laat onherroepelijk tot lekkage of andere problemen. Beter stelt u de schoonmaakklus daarom niet te lang uit. Met de tips in dit artikel is de klus gelukkig in een handomdraai geklaard.

Lees meer

Copyright © 2018 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat