Weekendactie! 10% korting!

Profiteer nu van 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Klik hier om de pakketten te bekijken.
Wees er snel bij want de actie loopt t/m zondag 11 april.

Blog

Leg EPDM op uw dak in het voorjaar!

Heeft u lekkage ontdekt aan uw platte dak? Het voorjaar is de ideale tijd om uw dakbedekking te vervangen! Als u kiest voor EPDM als dakbedekking bent u snel klaar en bent u minimaal 50 jaar verzekerd van een goede dakbedekking.

Lees meer

Dakgoot reparatie met EPDM

Na alle neerslag van de afgelopen tijd, lijkt het nu snel lente te worden. De ideale tijd om klusjes in en rondom huis te doen. De laatste weken is er flink wat neerslag gevallen, dus uw dakgoot is goed getest. In sommige gevallen betekend dit ook dat er lekkage aan het licht is gekomen. Hiervoor hebben wij de ideale oplossing! Want dakgoot reparatie met EPDM is niet alleen de meest duurzame optie, maar ook nog eens makkelijk zelf te doen.

Lees meer

Is EPDM duurder dan bitumen?

U heeft nieuwe dakbedekking nodig voor een plat dak of een dak met lichte helling? Grote kans dat u de mogelijkheden heeft teruggebracht tot twee, namelijk EPDM en bitumen. Beide hebben zo hun voordelen, maar is EPDM duurder dan bitumen?

Lees meer

EPDM op het platte dak van uw schuur

Heeft uw schuurtje een nieuwe dakbedekking nodig? Dit kan met EPDM snel en eenvoudig gedaan worden. Een EPDM dak op een schuur geeft vele voordelen. Zo is het bijvoorbeeld direct op maat te bestellen. Dit maakt de klus een stuk makkelijker!

Lees meer

EPDM of DPC gebruiken als waterkeringsfolie?

Heeft u last van vocht in uw kelder of kruipruimte? Of gaat u verbouwen of renoveren waarbij de muren en vloeren uiteraard vochtvrij en waterdicht moeten worden? Dan kunt u kiezen voor DPC folie of EPDM. Maar wat is nu het beste? Wij gaan er dieper op in.

Lees meer

EPDM als gevelbekleding

Wilt u de gevel van uw huis wind- en waterdicht maken? Dan kunt u prima uit de voeten met de stroken EPDM van EPDM XL. EPDM rubber heeft vele voordelen en hiermee kunt u er van uitgaan dat u een hoogwaardige afdichting van uw gevel krijgt die tientallen jaren meegaat.

Lees meer

Hoe EPDM plaatsen op tuinhuis?

Steeds meer mensen slaan aan het klussen, en het dak vervangen van een tuinhuis gebeurd dan ook steeds vaker. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of EPDM geschikt is voor een tuinhuis, en hoe dit te plaatsen. In dit artikel gaan wij er dieper op in.

Lees meer

Welke EPDM moet ik kiezen?

Uw dak is aan vervanging toe, en na uitgebreid onderzoek heeft u gekozen voor EPDM als dakbedekking. Maar welke EPDM moet u kiezen? Dat ligt er helemaal aan waar u het voor gaat gebruiken. Wij vertellen u er alles over in dit artikel.

Lees meer

Is de EPDM van EPDM XL zelfklevend?

Om maar met de deur in huis te vallen, nee, onze EPDM is niet zelfklevend. Zelfklevende EPDM lijkt namelijk makkelijker om te verwerken vanwege de plaklaag, maar onze jarenlange ervaring in dit materiaal heeft ons juist doen besluiten om niet voor zelfklevende EPDM te kiezen. Waarom niet? We gaan er dieper op in in dit artikel.

Lees meer

Copyright © 2020 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat