Aangepaste dienstverlening

EPDM XL is vanwege Hemelvaartsdag donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei gesloten.
U kunt natuurlijk wel online alvast uw bestelling plaatsen.

EPDM Blog van EPDM XL

Heeft EPDM dakbedekking ook nadelen?

EPDM is een revolutionair product, met fantastische eigenschappen en voordelen. Toch zitten er ook wat (kleine) nadelen aan dit product. In dit artikel benoemen wij de nadelen van EPDM.

Lees meer

EPDM dakbedekking met kimfixatie

Kimfixatie, wat is dat nu precies? Kimfixatie is een term die u veel tegen zult komen wanneer u op zoek bent naar dakbedekking. In dit artikel leest u alles over kimfixatie bij EPDM.

Lees meer

EPDM veilig aanbrengen op uw dak

Wanneer u EPDM aanschaft is een veilige installatie van uw EPDM dakbedekking minstens zo belangrijk. In dit artikel vertellen wij u alles over het veilig aanbrengen van uw aangeschafte dakbedekking op uw dak.

Lees meer

Hoe dik moet EPDM folie zijn?

EPDM folie is er in verschillende soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld Amerikaanse betalkte EPDM en Europese onbetalkte EPDM. EPDM XL verkoopt enkel de zeer betrouwbare Europese EPDM van het topmerk Tytane® met een dikte van respectievelijk 1,00 mm en 1,30 mm. Maar hoeveel verschil maakt deze dikte nu eigenlijk en voor welke toepassingen is dit van belang? Deze en andere vragen beantwoorden we in dit artikel

Lees meer

Dakgoot onderhoud

Op sommige klussen zitten weinig mensen te wachten. Het schoonmaken van de dakgoot is er zo een. Maar ja; een vuile dakgoot leidt vroeg of laat onherroepelijk tot lekkage of andere problemen. Stelt u de schoonmaakklus daarom niet te lang uit. Met de tips in dit artikel is de klus gelukkig in een handomdraai geklaard.

Lees meer

Lichtkoepel of lichtstraat voor extra licht in huis

Een plat of licht hellend dak biedt veel voordelen op het gebied van kosten en constructie. Toch is er ook een nadeel: wanneer een dak niet schuin is, zijn er vaak geen ramen of andere vensters aanwezig. En dat gaat ten koste van de lichtinval. Omdat veel Nederlandse woningen van binnen al donker genoeg zijn, is het plaatsen van een venster, dakkoepel of lichtstraat dan ook een prima idee.

Lees meer

Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat