GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM Hoeken

De hoeken van de dakbedekking zijn vaak een kwetsbaar punt. Met de prefab EPDM hoeken vergroot u de waterdichtheid van uw EPDM dak. In ons assortiment vindt u zowel EPDM buitenhoeken als EPDM binnenhoeken voor een waterdichte afwerking.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Welke EPDM hoeken heeft u nodig?

Bij het leggen van EPDM dakbedekking zijn de hoeken vaak een heikel punt. Dit is één van de plekken met een verhoogd risico op lekkage. De EPDM hoeken dragen bij aan een waterdicht dak en zorgen tevens voor een strakke afwerking van uw EPDM. Maar welke hoeken heeft u wanneer nodig?

EPDM binnenhoek

De EPDM binnenhoek gebruikt u bij elke inwendige hoek van uw dak indien deze opstaande randen bevat. Dit betekent dat wanneer u een geheel vierkant dak heeft, u vier EPDM binnenhoeken toepast bij uw EPDM dak. Onze binnenhoeken hebben een standaard afmeting van 150 x 150 x 200 mm.

EPDM buitenhoek

Bij een vierkant dak heeft u geen EPDM buitenhoek nodig. Maar stel dat uw dak met opstaande rand een L-vorm heeft, dan heeft u te maken met een buitenwerkse opstaande kant. Bij deze opstaande kant past u de EPDM buitenhoek toe. Deze buitenhoek zorgt voor een waterdichte en strakke afwerking van de dakbedekking bij uitwendige hoeken. De afmeting van onze buitenhoeken is 150 x 150 x 200 mm.

EPDM hoeken voor lichtkoepels

Wanneer EPDM op een dak wordt geplaatst die is voorzien van een lichtkoepel, ontstaat bij de hoeken van deze lichtkoepel een kwetsbaar punt. Met de lichtkoepel EPDM hoeken zorgt u voor een waterdichte afdichting van het EPDM dak en de lichtkoepel. Ons advies is om altijd lichtkoepel hoeken toe te passen wanneer uw dak een lichtkoepel bevat, om lekkage te voorkomen.

Bestel EPDM hoeken eenvoudig online

De EPDM prefab hoeken bestelt u eenvoudig online. Bereken hoeveel binnen- en buitenhoeken uw dak met opstaande kanten heeft en bestel probleemloos de juiste hoeveelheid EPDM hoeken. Heeft u vragen over het bestellen of het aanbrengen van de prefab hoeken? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat. We staan u graag bij met passend advies en tips en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat