10% Pinksteractie

Ontvang t/m dinsdag 21 mei 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor Pinksteren!

PIR dakisolatieplaten

Een goed geïsoleerd huis en dak geeft een prettiger leefklimaat en voorkomt hoge energiekosten. Wanneer u uw dak gaat vervangen met bijvoorbeeld EPDM is het een mooi moment om uw dak te gaan isoleren. De meeste warmte verlaat immers via uw dak het huis of schuur. PIR isolatie is dan een mooie oplossing om uw dak beter te isoleren. PIR dakisolatie heeft namelijk een zeer hoog rendement en is eenvoudig te plaatsen op uw dak. Onze speciale PIR isolatieplaten zijn te gebruiken om EPDM op te verlijmen, dit is niet mogelijk met aluminium PIR isolatieplaten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

PIR dakisolatie heeft veel goede eigenschappen

PIR isolatie is meer dan enkel dakisolatie. PIR isolatieplaten zijn sterk in opkomst en vervangen veel van de huidige isolatietechnieken zoals steenwol isolatie, glaswol isolatie of EPS. Met PIR dakisolatie kunt u met relatief dunne platen al een zeer hoge isolatiewaarde halen. U kunt dit isolatiemateriaal vergelijken door te kijken naar de dikte in combinatie met de r/w-waarde. Deze verhouding is bij PIR isolatie zeer gunstig. PIR isolatieplaten zijn drukvast en het ideale isolatiemateriaal in combinatie met EPDM dakbedekking.

PIR dakisolatieplaten aanbrengen

Naast het voordeel van een hoog isolatierendement, zijn de PIR isolatie platen ook nog eens zeer eenvoudig te verwerken en te plaatsen. De PIR isolatieplaten zijn drukvast en daardoor tijdens de werkzaamheden op of aan uw EPDM dak gewoon beloopbaar. De isolatieplaten zijn voorzien van een speciale toplaag (cachering) waardoor u de EPDM dakbedekking rechtstreeks op de PIR platen kan lijmen. De isolatieplaten zelf bevestigt u met speciale schroeven en drukverdeelplaten of isolatielijm op uw EPDM dak.

Advies over PIR isolatie

Heeft u advies nodig bij het kopen van PIR isolatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van passend advies en helpen u verder totdat de PIR isolatieplaten op uw dak liggen!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat