Privacy statement van EPDM XL ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 56200862

Artikel 1 Definities

In deze privacy statement worden de volgende definities gebruikt:

a. EPDM XL: de gebruiker van deze privacy statement en de beheerder van de website www.epdmxl.nl;

b. bezoeker: de bezoeker van de website;

c. klant: de bezoeker die op de website een bestelling plaatst;

d. website: de website www.epdmxl.nl.

 

Artikel 2 Privacy

2.1 EPDM XL draagt er zorg voor dat de verwerking van de persoonsgegevens voldoet aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

2.2 Voor zover nodig zijn verwerkingen van persoonsgegevens met doelomschrijving door EPDM XL aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens.
 

2.3 Alle gegevens die door EPDM XL worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt. Deze gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling van de klant. De werknemers van Interexpress en door EPDM XL ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens van de klant te respecteren.


Artikel 3 Verantwoordelijke voor de persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:

EPDM XL
Vlijtweg 7 b
8191 JR Wapenveld

: +31 (0)38 3760604
: +31 (0)38 3769035
: info@interexpress.nl


Artikel 4 Verwerking van persoonsgegevens 

4.1 EPDM XL legt gegevens vast wanneer een bezoeker van de website producten bij EPDM XL bestelt of anderszins contact heeft met EPDM XL. 

4.2 EPDM XL verwerkt persoonsgegevens (zoals: naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum) voor de volgende doeleinden:

a. het versturen van de bestelde producten;

b. het beheren van een klantenbestand;

c. het verzenden aan de klant van elektronische berichten met informatie over producten en diensten van EPDM XL.


Artikel 5 Het recht van verzet 

5.1 De klant heeft het recht om verzet aan te tekenen tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens.

5.2 Verzet kan door de klant op de volgende wijzen worden aangetekend:

a. schriftelijk naar het in artikel 3 van deze privacy statement vermelde adres;

b. elektronisch naar het e-mailadres info@epdmxl.nl.

5.3 In elke commerciële boodschap welke naar de klant wordt verstuurd, wordt de klant gewezen op de mogelijkheid tot het doen van verzet.

5.4 Indien de klant verzet aantekent tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens, zal de desbetreffende verwerking onmiddellijk worden beëindigd.


Artikel 6 Beveiliging van gegevens 

EPDM XL draagt zorg voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van haar systemen, waarin de gegevens van de klant worden opgeslagen. 


Artikel 7 Klikgedrag

Op de website van EPDM XL worden algemene bezoekgegevens, zonder dat de bezoekgegevens bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meet gerichte informatie op de website te zetten. 


Artikel 8 Gebruik van cookies

EPDM XL kan informatie over het gebruik van haar website verzamelen en analyseren, met inbegrip van de domeinnaam, het aantal hits en de bezochte pagina's. Deze gegevens kunnen worden verzameld met behulp van een cookie. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, maar slechts machines. Een cookie is een klein tekstbestand dat de webpage-server van EPDM XL op de harde schijf van de computer van de bezoeker plaatst. Elke bezoeker kan zijn computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd. 


Artikel 9 Privacy beleid van derden

Deze privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. EPDM XL aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de wijze waarop deze omgaan met persoonsgegevens.


Artikel 10 Wijziging gegevens

Op verzoek verleent EPDM XL aan klanten toegang tot alle informatie die Interexpress van hun bijhoudt. Verder biedt EPDM XL klanten de mogelijkheid om eventueel onjuiste gegevens die EPDM XL van hun bijhoudt, te laten corrigeren of verwijderen. Voor inzage in genoemde informatie of wijziging of verwijdering van de persoonsgegevens van de klant, kan de klant contact met EPDM XL opnemen op het adres genoemd in artikel 3 van deze privacy statement. Indien de klant vindt dat de website of het handelen van EPDM XL niet in overeenstemming is met deze privacy statement, kan de klant contact met EPDM XL opnemen.


Artikel 11 Contact 

Indien de bezoeker vragen heeft over deze privacy statement, dan kan hij contact met EPDM XL opnemen via de in artikel 3 van deze privacy statement genoemde contactgegevens. 


Artikel 12 Wijzigingen 

Deze privacy statement kan door EPDM XL te allen tijde gewijzigd worden, zonder voorafgaande waarschuwing. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment dat ze op de website gepubliceerd zijn. Op deze website worden anonieme gegevens verzameld en opgeslagen voor marketing en optimalisering met behulp van GmbH-technologie van etracker (www.etracker.de). Alle bezoekersgegevens worden opgeslagen onder een anonieme gebruikers-ID om een totaalprofiel van gebruikers op te bouwen. Om deze gegevens te verzamelen en op te slaan, wordt mogelijk gebruik gemaakt van cookies, maar de gegevens kunnen niet naar u persoonlijk worden herleid. De gegevens worden niet gebruikt om de identiteit van bezoekers vast te stellen. De gegevens worden ook niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens. U kunt de toekomstige vergaring en opslag van gegevens te allen tijde weigeren.

Copyright © 2017 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat