10% WEEKENDKORTING!

Tot en met a.s maandag geven wij 10% korting op het gehele assortiment. Dus bestel snel! De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

Dak Ontluchtingen

Ontluchting kopen voor uw EPDM dak? Bestel hier uw ontluchtingen en EPDM manchet voor doorvoeringen door uw EPDM dakbedekking.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Dakontluchting voor ventilatie

Een dakontluchting is noodzakelijk wanneer u een ruimte goed wilt ontluchten en ventileren. Met een van deze dakontluchtingen zorgt u permanent voor frisse lucht. De dakontluchting wordt door het dak heen gemonteerd en afgewerkt met een EPDM manchet, zodat het dak goed waterdicht blijft.

Montage van dakontluchting

Het monteren van dakontluchting is gemakkelijk zelf te doen. U maakt een gat in het dak, plaatst hierin de ontluchtingspijp en maakt het waterdicht middels een manchet en het vervolgens goed af te kitten. Wij raden u aan hiervoor onze speciale EPDM kit te gebruiken. De dakontluchting is voorzien van een kap zodat er geen vuil naar binnen kan.

Alles voor een EPDM dak

EPDM XL is specialist in EPDM dakbedekking en alle aanverwante materialen. Doordat u alles wat u nodig heeft in onze webshop kunt bestellen, hoeft u niet tijdens de klus nog eens naar een bouwmarkt en kunt u gewoon doorwerken. Als u nog vragen heeft over het monteren van een ontluchting of over het materiaal EPDM, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Copyright © 2022 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat