EPDM

EPDM tal van mogelijkheden

EPDM gebruiken als afdichting voor uw dak, gevel of dakgoot. De mogelijkheden van EPDM zijn eindeloos. EPDM is een revolutionair synthetisch rubber wat een ongekend lange levensduur heeft.
EPDM kan worden gebruikt voor tal van toepassingen vijvers, basins, kelderafdichtingen, dakbedekkinggevelafdichting, afdichting van naden en ga zo maar door.

Topkwaliteit Europese EPDM

Hierdoor zijn er uiteraard ook vele kwaliteits verschillende EPDM rubbers verkrijgbaar. Ook is er het Amerikaanse en het Europese EPDM systeem. Wij verkopen de zogenaamde schone Europese EPDM variant die u niet hoeft te voorzien van een primer of hoeft te schuren voor het verkrijgen van een betere hechting zoals de Amerikaanse EPDM.

De lage kosten van EPDM

Onze Europese EPDM kunt u enkelzijdig verlijmen en dat geeft veel perspectieven. Scheelt u bovendien in de kosten en verwerkingstijd. EPDM stroken worden veel gebruikt voor het repareren en renoveren van de bestaande zinken dakgoot of natuurlijk de aanleg van een nieuwe dakgoot. U kunt de dakgoot hiermee deels repareren of natuurlijk geheel (opnieuw) bekleden met EPDM. Ook worden de EPDM stroken veel gebruikt als gevel afdichting of het afdichten van een naad op bijvoorbeeld een balkon of gallerij.

EPDM dakbedekking

In opkomst is het gebruik van EPDM als dakbedekking. Doordat u de EPDM dakbedekking als 1 geheel op uw dak plaatst is het eenvoudig zelf te plaatsen. U maakt eigenlijk een vijver op uw dak. EPDM als dakbedekking is sterk in opkomst zeker i.v.m het duurzame aspect van EPDM. Een dak gemaakt met goede EPDM folie gaat maar liefst 50 jaar mee dat is natuurlijk niet niks. Bovendien loopt u niet het risco om tijdens het plaasten brand te krijgen omdat er in tegenstelling tot bitumen dakbedekking geen brander aan te pas komt. En besluit u om er later een groendak van te maken dan is dat geen probleem want onze EPDM is worteldoorgroei bestendig. Ziet u toch op tegen het plaatsen van de EPDM dan kunnen wij u uiteraard een handje helpen of desgewenst helemaal. Maar door de meegeleverde uitgebreide handleiding zal dit normaal gesproken niet nodig zijn. Wilt u een proefstuk EPDM ontvangen ook dat kan natuurlijk.

Copyright © 2018 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat