GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 21 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM accessoires & EPDM dakmaterialen

Naast EPDM kunt u bij ons ook aanverwante EPDM dakmaterialen zoals daktrimmen en PIR isolatieplaten kopen. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse gereedschappen als spuitpistolen en aandrukrollers, waarmee u de EPDM dakbedekking op de juiste manier aanbrengt.

Compleet EPDM dakpakket in verschillende varianten

Inclusief dakbedekking op maat & accessoires

Naar EPDM dakpakketten

Hemelwaterafvoeren

Geschikt HWA voor ieder EPDM dak

Bekijk hemelwaterafvoeren

EPDM prefab hoeken

Verschillende afmetingen verkrijgbaar

Bekijk prefab hoeken

Gereedschappen voor montage

Hier vind u alle benodigde EPDM gereedschappen

Bekijk gereedschappen

EPDM XL ook voor al uw EPDM toebehoren en gereedschappen

Als EPDM expert kunnen wij u alles vertellen over EPDM maar ook over producten als PIR isolatie, daktrimmen en EPDM gereedschappen. Wilt u advies over een combinatie van meerdere producten dan helpen wij u graag verder. Wij zijn niet voor niets dé dakmaterialen webshop voor al uw EPDM artikelen. 

Compleet assortiment dakmaterialen

Alles voor het maken van een EPDM dak vindt u bij EPDM XL Van EPDM dakbedekking met oppervlaktes van meer dan 1000m², tot kleine schroeven voor het bevestigen van de daktrim. Onderstaand een greep uit de EPDM accessoires die nodig zijn voor de correcte afwerking van het EPDM dakrubber dat u bij EPDM XL kunt bestellen:

  • EPDM hemelwaterafvoer: voor het afvoeren van regenwater op uw dak;
  • EPDM daktrim: voor een goede en strakke afwerking van uw EPDM dakbedekking;
  • PIR isolatieplaten: voor een hoge isolatiewaarde van uw dak;
  • EPDM prefabhoeken: voor een goede afwerking van uw EPDM dak;
  • EPDM aandrukroller: deze gebruikt u voor een goede hechting van de EPDM lijm tussen uw EPDM dakbedekking en dak.

Bestel dak materialen eenvoudig online

Bij EPDM XL slaagt u voor het hele pakket! Naast de beste kwaliteit Europese EPDM van het Nederlandse kwaliteitsmerk Tytane® kunt u bij ons ook alle denkbare EPDM dakmaterialen en accessoires bestellen. Populair zijn onze EPDM pakketten. Hierbij hoeft u enkel de gewenste breedte en lengte van uw EPDM dakbedekking op te geven en voeren wij de berekening voor de juiste hoeveelheid lijm en kit uit. Met een pakket weet u zeker dat u over voldoende EPDM lijm en EPDM kit beschikt voor het bevestigen van het dakrubber.

We begrijpen dat niet iedereen een professional is en ervaring heeft met het leggen van EPDM dakbedekking. Maar juist voor doe-het-zelvers is EPDM een supermooi product. Het is niet moeilijk te verwerken en we moedigen u aan om het zelf te doen. Onze EPDM handleiding helpt u hierbij. Komt u er toch niet helemaal uit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van passend advies en zijn pas tevreden als de EPDM op uw dak ligt!

Voordelige accessoires
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat