GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte

- EPDM 1,00mm dik op maat

- Inclusief bodem-en contactlijm, kit en hemelwaterafvoer

- Voor schuur, veranda en overkapping

Zomerdeals

Scoor nu de zomerdeals en ontvang nu tijdelijk een gratis EPDM toolbox (t.w.v. € 60,00) bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

Product op voorraad
Per stuk
€ 190,90
Incl. BTW
Toolbox actie
Geleverd binnen 2 werkdagen
Plus- en minpunten
  • EPDM dakbedekking 1,00mm op maat

  • Voldoende EPDM contactlijm en EPDM bodemlijm

  • Inclusief hemelwaterafvoer

  • Inclusief kit t.b.v. afwerken hemelwaterafvoer

  • Dakbedekking voor oa. een schuur, overkapping, veranda of carport

  • U bent goedkoper uit

  • Exclusief daktrim

Kenmerken
Meer informatie
Dikte EPDM1,00mm
Inclusief afvoer en kit?Ja
Geschikt voor ballast?Nee
Beschrijving

Met dit EPDM dakpakket XL hoeft u niet zelf uit te rekenen hoeveel EPDM lijm en kit u nodig hebt voor het aanbrengen van de EPDM dakbedekking. Dit wordt toegevoegd op basis van de ingevoerde lengte en breedte van de dakbedekking. Dit EPDM pakket bevat Europese EPDM dakbedekking van 1,00mm dik, bodemlijm, contactlijm, kit en één hemelwaterafvoer naar keuze.

U selecteert eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de EPDM dakbedekking en welke hemelwaterafvoer u nodig heeft. U ontvang vervolgens een EPDM pakket met voldoende lijm en kit voor de opgegeven hoeveelheid dakbedekking. Met een EPDM dakbedekking pakket bent u goedkoper uit, dan wanneer u alle producten in dit pakket afzonderlijk aanschaft!

Een geschikt EPDM pakket

Dit EPDM pakket bevat EPDM dakbedekking van 1,00mm dik. Dit is Europese EPDM die eenvoudig zelf aangebracht kan worden. Wanneer u EPDM dakbedekking nodig hebt voor een grotere schuur, tuinhuis, veranda of overkapping dan wordt een dikkere dakbedekking variant geadviseerd. Het 1,30mm EPDM dakpakket XL is dat geval een betere oplossing voor uw dak.

Dit doe-het-zelf pakket is voorzien van een EPDM hemelwaterafvoer. Dit zorgt voor een goede afwatering van het regenwater. Mocht u al een hemelwaterafvoer gekocht hebben, of dit niet nodig hebben bij uw EPDM dak, dan kunt u het 1,00mm EPDM dakpakket Basic aanschaffen. Bij dit dakpakket wordt namelijk geen EPDM hwa toegevoegd.

EPDM dakpakket XL onderdelen

Zoals toegelicht bevat dit EPDM dakpakket XL de benodigde hoeveelheid EPDM dakbedekking met een dikte van 1,00mm en daarnaast een ruime hoeveelheid lijm en kit voor het lijmen van het dakrubber op uw EPDM dak. Bij dit pakket wordt zowel bodemlijm als contactlijm toegevoegd. De bodemlijm is bedoeld voor de enkelzijdige verlijming van de EPDM dakbekleding en de contactlijm gebruikt u bij het vastmaken van de EPDM hemelwaterafvoer, voor het lijmen van de opstaande randen en voor het plakken van EPDM op EPDM.

Daarnaast zit er in dit pakket voldoende EPDM kit voor het afwerken van alle naden. Indien u uw dak voorziet van daktrimmen, kunt u deze kit daar ook voor gebruiken. Ook wordt er bij het XL pakket een hemelwaterafvoer toegevoegd. Welke afvoer dit is bepaald u zelf. U heeft hierbij de keuze uit een hwa met een zijuitloop of een onderuitloop. Bij een zijuitloop verlaat het overtollige regenwater uw dak via een opstaande dakrand, terwijl bij een onderuitloop het regenwater op uw EPDM dak recht naar beneden loopt via de afvoer. U kunt de keuze simpelweg aangeven in het bestelproces.

Let op:

-Wacht tot de contactlijm vingerdroog is voordat u het EPDM op de opstand legt.

-Het volledig drogen van de bodemlijm kan enkele dagen duren.

Meer weten over dit EPDM pakket?

Wilt u meer weten over de inhoud van dit EPDM doe-het-zelf pakket of heeft u vragen over welk dakpakket geschikt is voor uw dak? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. We helpen u graag totdat de EPDM dakbedekking op uw dak ligt!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!