Weekend actie! 10% korting!

Ontvang dit weekend bij aanschaf van een EPDM dakpakket 10% korting op uw gehele bestelling!
Gebruik hiervoor kortingscode: epdmxl-korting
(geldig tot en met zondag 20 september)

EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte

EPDM dakbedekking op maat met een dikte van 1,00mm. Deze dikte wordt bijvoorbeeld toegepast als dakbedekking van een schuur, veranda, overkapping, garage of carport. Goedkoop EPDM pakket inclusief alle benodigde lijm voor het verlijmen van het EPDM op uw dak.

  1. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik
  2. Bodemlijm
  3. Contactlijm
Weekendactie 10% korting
Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per stuk
€ 145,14
Incl. BTW
Plus- en minpunten
  • EPDM dakbedekking 1,00mm op maat

  • Voldoende EPDM lijm

  • Doe-het-zelf pakket

  • Dakbedekking voor oa. een schuur, overkapping, veranda of carport

  • U bent goedkoper uit

  • Het basic pakket is exclusief hemelwaterafvoer

  • Exclusief daktrim

Beschrijving

Bij dit EPDM dakpakket Basic wordt de benodigde hoeveelheid EPDM lijm toegevoegd op basis van de ingevoerde lengte en breedte van de dakbedekking. Dit hoeft u niet zelf te berekenen. Dit EPDM pakket bevat Europese EPDM dakbedekking van 1,00mm dik, bodemlijm en contactlijm.

U voert eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de EPDM dakbedekking in. Vervolgens ontvangt u een EPDM pakket met een ruime hoeveelheid lijm voor de opgegeven dakbedekking. U bent met een EPDM dakbedekking pakket goedkoper uit in aanschaf, dan alle producten in dit pakket afzonderlijk aan te schaffen!

EPDM pakket voor uw situatie

Bij dit EPDM pakket wordt EPDM dakbedekking van 1,00mm dik toegevoegd. Het betreft Europese EPDM die u zelf kunt aanbrengen op uw dak. Mocht u een grotere veranda, overkapping, tuinhuis of schuur willen voorzien ven EPDM dakbedekking, dan is het raadzaam om een dikkere dakbedekking te gebruiken. Het 1,30mm EPDM dakpakket Basic is dan een betere dakbekleding voor uw dak.

Bij dit doe-het-zelf pakket wordt géén EPDM hemelwaterafvoer toegevoegd. Deze afvoer zorgt voor de afwatering van het regenwater en wordt geadviseerd om toe te passen. Mocht u wel een hemelwaterafvoer nodig hebben bij uw EPDM dak, dan kunt u het 1,00mm EPDM dakpakket XL aanschaffen. Bij het XL pakket wordt er een EPDM hwa naar keuze toegevoegd.

Onderdelen van het EPDM dakpakket Basic

Zoals toegelicht bevat dit EPDM dakpakket Basic de opgegeven hoeveelheid EPDM dakbedekking met een dikte van 1,00mm. Bij dit pakket wordt voldoende lijm toegevoegd, welke nodig is voor het lijmen van het dakrubber op uw EPDM dak. Hierbij ontvangt u zowel bodemlijm als contactlijm. De bodemlijm is bedoeld voor de enkelzijdige verlijming van de EPDM dakbebekleding en de contactlijm gebruikt u bij het vastmaken van een EPDM hemelwaterafvoer, voor het lijmen van de opstaande randen en voor het plakken van EPDM op EPDM.

Meer informatie over dit EPDM pakket?

Wilt u meer informatie over de inhoud van dit EPDM doe-het-zelf pakket of heeft u vragen over onze andere dakpakketten? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van eerlijk en bruikbaar advies en helpen u totdat de EPDM dakbedekking op uw dak ligt!

Meer informatie
Meer informatie
BodemlijmNee
ContactlijmNee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2020 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat