GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 23 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte

✔ EPDM 1,00mm dik op maat

✔ Inclusief contactlijm en bodemlijm

✔ Voor schuur, veranda en overkapping

EK deals

Scoor en ontvang nu tijdelijk een gratis replica Adidas EK 2024 bal (t.w.v. € 45,00) bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

Product op voorraad
Per stuk
€ 132,95
Incl. BTW
EK deals
Geleverd binnen 2 werkdagen
Plus- en minpunten
  • EPDM dakbedekking 1,00mm op maat

  • Voldoende EPDM contactlijm en EPDM bodemlijm

  • Doe-het-zelf pakket

  • Dakbedekking voor oa. een schuur, overkapping, veranda of carport

  • U bent goedkoper uit

  • Het basic pakket is exclusief sealant kit en hemelwaterafvoer

  • Exclusief daktrim

Kenmerken
Meer informatie
Dikte EPDM1,00mm
Inclusief afvoer en kit?Nee
Geschikt voor ballast?Nee
Beschrijving

Bij dit EPDM dakpakket Basic wordt de benodigde hoeveelheid EPDM lijm automatisch toegevoegd op basis van de ingevoerde lengte en breedte van de dakbedekking. Dit hoeft u niet zelf te berekenen. Dit EPDM pakket bevat Europese EPDM dakbedekking van 1,00mm dik, bodemlijm en contactlijm.

U voert eenvoudig de gewenste breedte en lengte van de EPDM dakbedekking in. Vervolgens ontvangt u het EPDM pakket met een ruime hoeveelheid lijm voor de opgegeven dakbedekking. U bent met een EPDM dakbedekking pakket goedkoper uit dan dat u alle producten in dit pakket afzonderlijk aan zou schaffen!

Let op:

-Wacht tot de contactlijm vingerdroog is voordat u het EPDM op de opstand legt.

-Het volledig drogen van de bodemlijm kan enkele dagen duren.

EPDM pakket voor uw situatie

Bij dit EPDM pakket wordt EPDM dakbedekking van 1,00mm dik toegevoegd. Het betreft Europese EPDM die u zelf kunt aanbrengen op uw dak. Mocht u een woning, bedrijfspand of loods willen voorzien ven EPDM dakbedekking, dan is het raadzaam om een dikkere dakbedekking te gebruiken. Het 1,30mm EPDM dakpakket Basic is dan een betere dakbekleding voor uw dak.

Bij dit doe-het-zelf pakket wordt géén EPDM hemelwaterafvoer toegevoegd. Deze afvoer zorgt voor de afwatering van het regenwater en wordt geadviseerd om toe te passen. Mocht u deze nog niet hebben maar heeft u deze wel nodig dan kunt u het 1,00mm EPDM dakpakket XL aanschaffen. Bij het XL pakket wordt er een EPDM hwa naar keuze toegevoegd.

Onderdelen van het EPDM dakpakket Basic

Zoals toegelicht bevat dit EPDM dakpakket Basic de opgegeven hoeveelheid EPDM dakbedekking met een dikte van 1,00mm. Bij dit pakket wordt voldoende lijm toegevoegd, welke nodig is voor het lijmen van het dakrubber op uw EPDM dak. Hierbij ontvangt u zowel bodemlijm als contactlijm. De bodemlijm is bedoeld voor de enkelzijdige verlijming van de EPDM dakbebekleding en de contactlijm gebruikt u bij het vastmaken van een EPDM hemelwaterafvoer, voor het lijmen van de opstaande randen en voor het plakken van EPDM op EPDM.

Meer informatie over dit EPDM pakket?

Wilt u meer informatie over de inhoud van dit EPDM doe-het-zelf pakket of heeft u vragen over onze andere dakpakketten? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van eerlijk en bruikbaar advies en helpen u totdat de EPDM dakbedekking op uw dak ligt!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat