GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Zelfklevend EPDM 1,30mm

Met de zelfklevende EPDM stroken 1,30mm van EPDMXL kiest u voor duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze zelfklevende stroken zijn ideaal voor het repareren en bekleden van een houten dakgoot. Ook worden deze stroken gebruikt voor het waterdicht maken van naden en voegen van woningen, het afwerken van daken, het afwerken van gevels, kozijnen en aansluitingen. Ook kunt u bij ons terecht voor zelfklevende stroken van 0,85mm dik. Lees meer

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Alle prijzen inclusief BTW Altijd scherpe prijzen

    • Levering binnen 2 werkdagen Levering in Benelux

    • Gratis verzending Vanaf €500,-

per pagina

Zelfklevende EPDM stroken 1,30mm: duurzaam, onderhoudsvrij & multifunctioneel

Door zelfklevende EPDM-stroken 1,30mm dik te kiezen, kiest u voor grotere duurzaamheid. De stroken zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes. Voor professionele toepassingen adviseren wij altijd onze zelfklevende EPDM stroken van 1,30mm dik.

Bovendien vergt zelfklevende EPDM op uw dak, in uw dakgoot of elders nauwelijks onderhoud. Perfect bestand tegen weersomstandigheden en slijtage: EPDM is de ideale keuze voor een oplossing die blijft duren.

Tot slot is de Europese EPDM-strook ook multifunctioneel:

  • Reparaties en renovaties
  • Nieuwbouw
  • Opwaardering van bestaande constructies
  • Af te werken met daktrimmen naar keuze

 

Eenvoudig te installeren zelfklevende EPDM stroken van A-kwaliteit

Omdat u bij EPDMXL kiest voor A-kwaliteit Europese EPDM zonder talk van het merk Tytane®, kiest u voor extra gemakkelijke installatie. Dat maakt het niet enkel de ideale keuze voor professionals, maar ook voor doe-het-zelvers met weinig of geen ervaring. Concrete ondersteuning bij de installatie van uw EPDM-stroken vindt u in de bijgeleverde montagehandleiding, maar ook in de gebruiksvriendelijke videohandleidingen die we voor u maakten. Ook kunt u al veel informatie vinden op onze blogpagina, over veel verschillende onderwerpen hebben wij al een artikel voor u geschreven!

Nood aan advies? Contacteer onze experts op 085 065 6814 of via het contactformulier.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat