Gratis aandrukroller! (TIP)

Ontvang de gehele zomer een gratis professionele aandrukroller 45mm t.w.v €34,95 bij aankoop van een EPDM pakket. Klik hier om uw dakpakket te bestellen. Max 1 per klant en OP=OP!

EPDM dakbedekking 1,30mm dik - Europese EPDM

EPDM dakbedekking op maat kopen met een dikte van 1,30mm. Ideaal als dakbedekking voor een plat dak van een woning, schuur, veranda of overkapping. Geef tijdens het bestellen de door u gewenste afmeting aan, en bestel uw EPDM folie op maat van uw EPDM dak.

Voor dak toepassingen adviseren wij u om te kiezen voor een EPDM-dikte van 1.30mm

  1. EPDM op maat kopen
  2. A kwaliteit Europese EPDM folie
  3. Eenvoudig grotendeels enkelzijdig te verlijmen op uw dak
Product op voorraad Leverbaar in 3 werkdagen
Per m2
€ 10,95
Incl. BTW
Beschrijving

Professionele EPDM dakbedekking met een dikte van 1,30mm. Het betreft Europese EPDM folie zonder toevoeging van talk. U kunt EPDM dakbedekking zowel gebruiken bij dakrenovatie projecten en bij nieuwbouw daken.

EPDM rubberen dakbedekking van EPDM XL is snel en eenvoudig verwerkbaar omdat het grotendeels slechts enkelzijdig verlijmd hoeft te worden. Primers, flashing tape en andere tijdsintensieve voorbehandelingen zijn bij onze producten niet nodig. Dit in tegenstelling tot ander 'goedkoper' EPDM waar wel talk aan toegevoegd is en het leggen / aanbrengen van EPDM daardoor meer werk is.

Garantie EPDM dakfolie

Deze EPDM dakfolie (klasse A-1) heeft een productgarantie van 15 jaar. Met een verwachte levensduur van circa 60 jaar hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken over uw dak!

Voordelen Europese EPDM dakbedekking 1,30mm

  • Onderhoudsarm;
  • 100% UV, ozon en worteldoorgroei bestendig;
  • Geschikt voor groendaken en sedumdaken;
  • Zelfdovend;
  • Bitumenbestendig;
  • Makkelijk verwerkbaar, zie ook onze handleiding.

Andere diktes EPDM kopen

Tevens is dit EPDM verkrijgbaar als EPDM dakbedekking dikte 1,00 mm. Deze dikte is meer geschikt voor bijvoorbeeld een veranda, schuur of overkapping. Tip, bekijk ook onze complete EPDM dakpakketten op maat, compleet met lijm en accessoires.

Meer informatie
Meer informatie
FabrikantNee
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een beoordeling over:EPDM dakbedekking 1,30mm dik - Europese EPDM
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2018 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat