GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 21 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Garagedak bekleden met EPDM dakbedekking

Bent u op zoek naar een manier om uw garagedak te bedekken? Dan is EPDM-dakbedekking wellicht de ideale oplossing voor u! EPDM wordt veel gebruikt als dakbedekking omdat het geschikt is voor vrijwel elke situatie. In dit artikel leest u meer over de voordelen van EPDM.

 

Waarom kiezen voor EPDM op uw garagedak?

EPDM is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een duurzame en weerbestendige oplossing voor het dak van uw garage. Dit type rubber is bestand tegen Uv-straling en temperaturen tussen -40°C en 150°C, en heeft een levensduur van meer dan 50 jaar. Het is bovendien gemakkelijk te installeren en vereist weinig onderhoud. Een EPDM-dak is waterdicht en zorgt voor een efficiënte afvoer van regenwater. Het is ook bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden, waardoor het een ideale keuze is voor een garagedak. Dit uv-bestendige folie is vaak dan wel een fractie duurder dan andere soorten dakbedekking, maar de kwaliteit en daarbij de levensduur is een stuk hoger. Dit maakt de prijs over een langere termijn natuurlijk een stuk lager.

 

De voordelen van EPDM

EPDM is een milieuvriendelijk materiaal dat recyclebaar en herbruikbaar is. Bij ons kunt u het op maat bestellen, inclusief de gewenste dikte, breedte en lengte. Op deze manier hoeft u het materiaal niet zelf op maat te knippen, waardoor de kans op scheuren en lekkages in de dakbedekking kleiner wordt. EPDM wordt simpelweg op het dak gelijmd in plaats van gebrand, dus u kunt deze klus zelf uitvoeren zonder dat u een dure expert nodig heeft. Dankzij onze handleiding of online videohandleiding kunt u de klus snel klaren. Omdat EPDM zo duurzaam is, heeft het weinig onderhoud nodig. Af en toe kunt u het dak schoonmaken om vuil en bladeren te verwijderen. Als u een hemelwaterafvoer heeft, is het ook aan te raden deze schoon te maken om verstoppingen en lekkages te voorkomen.

 

EPDM dakpakket
 1. EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte
  Per stuk
  € 190,90
  Incl. BTW
 2. EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte
  Per stuk
  € 140,24
  Incl. BTW
 3. EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte
  Per stuk
  € 209,43
  Incl. BTW
 4. EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte
  Per stuk
  € 158,76
  Incl. BTW

 

Bestel bij EPDMXL!

Bij EPDMXL kunt u naast op maat gemaakt EPDM ook complete dakpakketten bestellen, zodat u alles wat u nodig heeft in huis haalt. U kunt zelfs kiezen voor een XL-pakket dat ook een hemelwaterafvoer en bijbehorende kit bevat. Als u bij ons bestelt, zullen we ons uiterste best doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U ontvangt uw bestelling binnen 2 werkdagen. Als u nog advies nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze EPDM-experts staan altijd klaar om u te helpen!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat