Gratis Adidas EK 2024 bal!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 26 mei een gratis replica EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

Waarom kiezen voor een EPDM daktrim?

We krijgen vaak de vraag wat het voordeel is van de speciale EPDM daktrim, gezien het prijskaartje hoger is dan dat van de standaard daktrim. Een daktrim vertegenwoordigt echter meer dan alleen de randafwerking van uw EPDM dak; het heeft ook een essentiële functie.

De daktrim vormt een cruciaal onderdeel van uw EPDM dakbedekking, aangezien het verantwoordelijk is voor de uiteindelijke afwerking van uw EPDM dak. Het biedt onder andere bescherming aan uw EPDM dak tegen diverse extreme weersomstandigheden en zorgt voor een strakke en mooie afwerking van uw dak.

 

Voordeel van een speciale EPDM daktrim

Het speciale voordeel van de EPDM daktrim is de gemakkelijke bevestiging ervan op uw EPDM dak, waarbij volledige waterdichtheid wordt gegarandeerd. Deze waterdichtheid wordt voornamelijk bereikt door het rubberen profiel dat onder de speciale EPDM daktrim is aangebracht. Bovendien zorgen rubberen ringen onder de schroeven ervoor dat alle schroefgaten automatisch waterdicht worden afgewerkt. Daarnaast is de EPDM trim zelf gefabriceerd uit een robuuster type aluminium dan een standaard daktrim, wat het geschikt maakt voor een solide klemprofiel.

Prijsverschil EPDM daktrim.

Het is belangrijk om de hogere aanschafkosten in perspectief te plaatsen, aangezien de montagekosten voor de speciale EPDM daktrim aanzienlijk lager zijn. In het geval van een standaard daktrim moet de hele daktrim worden afgewerkt met een strook EPDM-folie of moet de naad worden afgewerkt met EPDM-kit. Als dit niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan dit lekkages veroorzaken. Maar wanneer dit zorgvuldig wordt uitgevoerd, is dit wel te realiseren. Bovendien is het de moeite waard om te overwegen met het oog op de levensduur van uw EPDM dak.

 

Daktrimmen
 1. Koppelstuk t.b.v. daktrim 45mm antraciet koppelstuk-antraciet-45-mm
  Per stuk
  € 1,25
  Incl. BTW
 2. Koppelstuk t.b.v. daktrim 60mm zwart koppelstuk-zwart-60-mm
  Per stuk
  € 1,25
  Incl. BTW
 3. Koppelstuk t.b.v. daktrim 45mm zwart koppelstuk-zwart-45-mm
  Per stuk
  € 1,25
  Incl. BTW
 4. Koppelstuk t.b.v. kraaltrim 26mm koppelstuk-kraal-26-mm
  Per stuk
  € 0,90
  Incl. BTW

 

Daktrimmen koopt u bij EPDM XL

Als gespecialiseerd bedrijf in EPDM bieden wij een uitgebreid totaalpakket aan. Aangezien wij de grootste leverancier zijn van EPDM, is het handig dat we tevens al uw andere benodigdheden aanbieden, waaronder PIR-isolatie, EPDM hemelwaterafvoeren en uiteraard op maat gemaakte EPDM-producten. Ons assortiment bevat daarnaast ook daktrimmen. Bij het aanpakken van uw dakproject kunt u moeiteloos al uw benodigdheden snel en veilig bestellen via onze webshop. U kunt uw bestelling binnen 2 werkdagen verwachten, en voor eventuele vragen over de producten of het aanbrengen van EPDM kunt u altijd bij ons terecht!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat