12,5% WEEKACTIE!

Ontvang t/m donderdag 29 februari 12,5% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en klus met korting!

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Waarom PIR isolatie

PIR is een veelal gebruikt materiaal wanneer het gaat om het isoleren van een woning of gebouw, maar waarom is dat zo en wat zijn de eigenschappen van PIR-isolatie? In dit blog vertellen we u over de mooie voordelen van PIR-isolatie.

Eigenschappen PIR-isolatie

PIR-isolatie van EPDMXL heeft een zeer hoge RD-waarde en is daarmee ook nog eens zeer licht. Dankzij de ruime afmetingen (120cmx60cm) van de platen heeft u maar weinig platen nodig en zijn deze zeer gemakkelijk door u zelf te plaatsen. U kunt de platen gebruiken als dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie en gevelisolatie, dit maakt het een erg veelzijdig product. Daarnaast zijn de platen ook nog eens erg licht, gemakkelijk door uzelf op maat te maken en heeft u geen last van irritatie tijdens het plaatsen.

PIR Isolatie
 1. Aluminium tape 50mm - Lengte 50 meter Aluminium tape 50mm - Lengte 50 meter
  Per stuk
  € 5,89
  Incl. BTW
 2. Dampremmende folie 2m x 50m - dikte 0,06mm Dampremmende folie 2m X 50m - dikte 0,06mm
  Per stuk
  € 35,92
  Incl. BTW
 3. PIR dak isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 20mm PIR dak isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 20mm
  Per stuk
  € 8,95 € 6,49
  Incl. BTW
 4. Dampremmende folie 4m x 50m - dikte 0,06mm Dampremmende folie 4m x 50m - dikte 0,06mm
  Per stuk
  € 67,29
  Incl. BTW

Kies nu om uw woning of gebouw te isoleren!

Wegens de hoge gas- en energieprijzen is het goed idee om te kijken naar duurzame oplossing om zo uw maandelijkse kosten te verlagen. Het isoleren van uw woning of gebouw is hiervan een mooi voordeel en het is relatief gezien een kleine investering. Op lange termijn kunt u hier een mooi geldbedrag mee besparen, bij een gemiddelde hoekwoning kan dit al wel oplopen tot zo`n €2400,- per jaar wanneer u van geen naar goede isolatie gaat. Met een levensduur van wel 50 jaar is PIR-isolatie een zeer duurzaam product en daarmee hoeft u hier voorlopig niet meer naar om te kijken.

Koop nu PIR bij EPDMXL!

Bij EPDMXL bent u aan het goede adres wanneer u opzoek bent naar A-kwaliteit isolatiemateriaal tegen een scherpe prijs. Wanneer u op een werkdag voor 15:00 besteld, wordt de bestelling de volgende werkdag nog geleverd! U ontvangt de bestelling op een door u gekozen locatie. Door onze grote voorraden zijn wij in staat om snel en in grote hoeveelheden te leveren. Uiteraard kunt u voor vragen altijd terecht bij onze klantenservice, schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Er staat altijd wel een expert voor u klaar om u te helpen bij vragen en te voorzien van advies.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat