GRATIS TOOLBOXACTIE

Ontvang t/m zondag 21 april een gratis EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en profiteer!

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Zonnepanelen op een EPDM dak

U ziet het de laatste tijd steeds vaker, zonnepanelen op daken van huizen en gebouwen. Dit is natuurlijk een erg mooie en duurzame investering om de huidige hoge energiekosten te drukken. Deze investering begint zichzelf vanaf dag één al terug te verdienen en uw maandelijkse kosten zullen al meteen lager zijn. In dit blog informeren we over de plaatsing van zonnepanelen en met name de combinatie met EPDM dakbedekking.

EPDM combineren met zonnepanelen

Ons oersterke Europese EPDM is een zeer duurzaam en milieuvriendelijk product en wegens deze redenen perfect te combineren met zonnepanelen. Dit EPDM heeft een levensduur van gemiddeld 50 jaar, zonnepanelen hebben een levensduur van 20 jaar en daarom is het verstandig om te kijken of uw huidige dakbedekking lang genoeg meegaat. Het kan anders goed zijn dat u uw huidige dakbedekking moet vervangen, dit is een lastige en tijdrovende klus dus is het handiger als u meteen uw oude dakbedekking vervangt voor nieuwe. Daarnaast is het erg belangrijk dat u controleert of de dakconstructie sterk genoeg is om de zonnepanelen te kunnen dragen.

EPDM dakpakketten, alles voor uw klus!

Vooral ons 1.3mm dikke EPDM is zeer aan te bevelen bij het plaatsen van zonnepanelen, want uw dakbedekking moet er uiteraard wel geschikt voor zijn om zonnepanelen op te monteren. Het bevestigingssysteem van de zonnepanelen moet wel stevig aan de dakbedekking vastgemaakt kunnen worden, in dit geval is 1.3mm dikke EPDM de beste oplossing. Bij EPDMXL kunt u ook terecht voor complete EPDM dakpakketten, hiermee haalt u meteen alles in huis wat u nodig heeft, zo bevat een EPDM dakpakket uiteraard ons EPDM folie, contactlijm en bodemlijm. Wanneer u een XL-pakket besteld, bevat dit pakket ook nog eens EPDM kit en een hemelwaterafvoer naar keuze!

EPDM dakpakketten
 1. EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte EPDM dakpakket XL 1,00mm dikte
  Per stuk
  € 179,95
  Incl. BTW
 2. EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte EPDM dakpakket Basic 1,00mm dikte
  Per stuk
  € 132,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte EPDM dakpakket XL 1,30mm dikte
  Per stuk
  € 198,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte EPDM dakpakket Basic 1,30mm dikte
  Per stuk
  € 149,94
  Incl. BTW

EPDM bestelt u bij EPDMXL!

Wanneer u vragen heeft of graag advies wilt kunt u altijd contact opnemen met een van onze EPDM experts, zij staan 5 dagen per week voor u klaar en helpen altijd om een passende oplossing voor u te vinden. Ons team doet hun uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren, daarom garanderen we u de levering binnen 2 werkdagen!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat