GRATIS TOOLBOXACTIE

Ontvang t/m zondag 21 april een gratis EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en profiteer!

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

EPDM Blog van EPDM XL

Wanneer kan ik het best EPDM plaatsen?

U heeft EPDM gekocht of wilt het gaan kopen, maar wanneer kunt u dit nou het beste plaatsen om de optimale hechting te kunnen garanderen? Dat gaan we u in dit blog vertellen.

Lees meer

Het gewicht per m2 van EPDM

Wanneer u een nieuw dak gaat plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht van EPDM-folie per vierkante meter. EPDM is een duurzaam materiaal dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. In deze tekst zullen we dieper ingaan op het gewicht van het folie, de voordelen en de levensduur van het materiaal.

 

 

Lees meer

Garagedak bekleden met EPDM dakbedekking

Bent u op zoek naar een manier om uw garagedak te bedekken? Dan is EPDM-dakbedekking wellicht de ideale oplossing voor u! EPDM wordt veel gebruikt als dakbedekking omdat het geschikt is voor vrijwel elke situatie. In dit artikel leest u meer over de voordelen van EPDM.

Lees meer

App dakbedekking of EPDM dakbedekking?

Het plaatsen van een nieuw dak is geen dagelijkse bezigheid, tenzij je natuurlijk dakdekker bent. Daarom is het erg belangrijk om de juiste materiaalsoort te kiezen. In dit artikel zetten we de verschillen tussen APP dakbedekking en EPDM-dakbedekking op een rij, zodat je zelf de juiste afweging kunt maken.

Lees meer

Stadsuitloop en hemelwaterafvoer

Als u EPDM-dakbedekking plaatst, is het essentieel om rekening te houden met de afvoer van hemelwater. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een EPDM-stadsuitloop kunt integreren in uw EPDM dak om ervoor te zorgen dat het regenwater goed wordt afgevoerd.

Lees meer

Wat is de levensduur van EPDM dakbedekking?

Als u op zoek bent naar een duurzame en betrouwbare dakbedekking, dan is EPDM-dakbedekking een uitstekende optie. EPDM is een synthetisch rubber dat bekend staat om zijn weerstand tegen extreme temperaturen, weersomstandigheden en Uv-straling. Dit type dakbedekking gaat minimaal 50 jaar mee en biedt veel voordelen ten opzichte van andere dakbedekkingsmaterialen. In dit blog gaan we dieper in op de levensduur van EPDM-dakbedekking.

 

Lees meer

EPDM en uv-straling

EPDM is een synthetische rubbersoort, dat enorm populair is als dakbedekking. EPDM heeft vele voordelen, in dit blog zullen we dieper ingaan op deze voordelen van EPDM-dakbedekking en de effecten van Uv-straling op dit materiaal.

Lees meer

Hoe moeilijk is het zelf aanbrengen van EPDM

EPDM zelf aanbrengen en plaatsen is iets dat veel mensen zelf doen. Toch zijn er nog steeds veel mensen die twijfelen of ze deze klus wel aankunnen. EPDM zelf aanbrengen en plaatsen is vaak eenvoudiger dan u denkt. In dit artikel leest u alles over het plaatsen van EPDM.

Lees meer

Waar is EPDM niet goed tegen bestand?

EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) is een populaire materialensoort voor dakbedekkingen, waterdichtingen en andere toepassingen in de bouw- en constructiebranche. Hoewel EPDM vele voordelen heeft, zijn er ook bepaalde omgevingsfactoren waartegen het materiaal niet bestand is.

Lees meer

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat