10% Pinksteractie

Ontvang t/m dinsdag 21 mei 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor Pinksteren!

EPDM dakbedekking voor het platte dak

Dakbedekking voor het platte dak kopen? Vroeger was er niet veel keuze wat betreft dakbedekking voor het platte dak. Het werd al gauw een mastiek, bitumen of pvc dak. Op zich geen probleem, maar het leverde ook meteen enkele beperkingen op. De levensduur van deze platte daken was namelijk vrij beperkt. Een bijkomend nadeel was ook het feit dat er altijd een dakdekker, installateur of andere specialist aan te pas moest komen om uw platte dak weer te voorzien van een nieuwe dakbedekking. Dergelijke klussen waren namelijk niet eenvoudig zelf te doen. Hier is verandering in gekomen sinds de komst van de EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking gaat namelijk niet alleen erg lang mee, maar is als dakbedekking voor uw platte dak ook erg geschikt en eenvoudig zelf te installeren.

Geen brandgevaar tijdens EPDM leggen

Ook het brandgevaar wat ontstaat bij het branden op uw platte dak is hiermee geheel verdwenen. EPDM dakbedekking wordt namelijk verlijmd. Ook gaat uw platte dak veel langer mee vroeger was de dakbedekking op uw platte dak na ongeveer 10 jaar alweer aan vervanging toe. Goede EPDM dakbedekking gaat minstens 50 jaren mee. Een plat dak zorgde om deze redenen vroeger dikwijls voor problemen en kopzorgen maar dat is nu dus verleden tijd! Bedrijfshallen, garages, uitbouwen, veranda's, blokhutten en ga zo maar door zijn zeer geschikt om te voorzien van EPDM dakbedekking. Heeft u vragen over deze toepassingen neem dan gerust contact met ons op, of kijk voor meer informatie op onze website EPDM XL.

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat