Gratis Adidas EK 2024 bal!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 26 mei een gratis replica EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

EPDM Dakbedekking: Voordelen voor Huizen en Bedrijfspanden

Het kiezen van de juiste dakbedekking voor uw huis of bedrijfspand is belangrijk. EPDM-dakbedekking is een uitstekende keuze. Wat is EPDM? Het is een soort rubberachtig materiaal dat erg geschikt is als dakbedekking. Hier gaan we bekijken waarom EPDM een goede optie is voor zowel huizen als bedrijfspanden.

Sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden

EPDM-dakbedekking is heel sterk en kan allerlei weersomstandigheden aan. Zon, regen, kou, hitte, niets kan het verslaan. In Europa, waar het weer vaak verandert, is het belangrijk om een dak te hebben dat bestand is tegen alle omstandigheden. EPDM kan dit, en het gaat maar liefst 50 jaar mee. Daarnaast verkleurt EPDM ook niet of nauwelijks door de Uv straling, zo blijft uw dak er mooi strak uit zien! 

Bespaar energie met een EPDM dak

Een goed geïsoleerd dak is cruciaal om energie te besparen. EPDM-dakbedekking kan je dak naadloos afdichten. Het houdt de warmte in de winter binnen en houdt uw ruimte koel in de zomer. Dit bespaart je geld op je energierekening. Ook is EPDM dakbedekking te combineren met PIR isolatie, deze 2 duurzame producten versterken elkaar namelijk ook nog eens!

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

EPDM dak vereist weinig onderhoud

EPDM-daken zijn makkelijk te onderhouden. Regelmatige inspecties en schoonmaak zijn genoeg om je dak in topconditie te houden. Zo kunt u af en toe eens bladeren of vuil van het dakoppervlak en afvoeren verwijderen. U hoeft geen dure coatings of reparaties te doen zoals bij andere materialen.

EPDM is geschikt voor vele daken

EPDM kan op verschillende soorten daken worden gebruikt, zoals platte daken, licht hellende daken en groendaken of sedumdaken. Het kan ook op nieuwe of bestaande daken worden geïnstalleerd, wat handig is voor allerlei soorten huizen en bedrijfspanden. Daarnaast kunt u er zonnepanelen, grind, dakterras of moestuin op plaatsen, in deze gevallen raden wij wel aan om te kiezen voor EPDM met een dikte van 1,30mm dik.

EPDM daken zijn kostenbesparend

Hoewel EPDM in het begin een investering kan zijn, bespaart u op lange termijn geld. De duurzaamheid en het lage onderhoud zorgen ervoor dat u minder geld hoeft uit te geven aan reparaties en vervangingen.

Kortom, EPDM-dakbedekking biedt veel voordelen voor huizen en bedrijven in Europa. Het is sterk, bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden, bespaart energie, milieuvriendelijk, veelzijdig en kosteneffectief op de lange termijn. Overweeg EPDM de volgende keer dat u een nieuwe dakbedekking nodig hebt. Het is niet alleen een slimme investering, maar het geeft u ook gemoedsrust, wetende dat uw dak bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat