GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM knelprofiel: Waar gebruik ik deze voor?

Een EPDM-knelprofiel is handig om te gebruiken als afwerking voor uw dak. Het geeft een strakke uitstraling en zorgt ervoor dat het EPDM stevig op zijn plek blijft. Het knelprofiel kan gebruikt worden bij bijna alle soorten dakbedekking, zoals EPDM en bitumen.

Wilt u een plat dak waterdicht laten aansluiten aan een muur? Dan is een muuraansluitprofiel of knelprofiel een must. Hiermee vermijdt u het binnendringen van water tussen de muur en de dakbedekking.

 

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

 

Waarvoor gebruik ik een EPDM-knelprofiel?

Het gebruik van een EPDM knelprofiel zorgt voor een stevige bevestiging van het EPDM aan de bovenzijde bij verbindingen met een opstaande muur, zoals een schoorsteen of opbouw. Het profiel heeft ribbels om de dakbedekking te borgen en voldoende schroefgaten om deze stevig te bevestigen met speciale EPDM schroeven. Om lekkage te voorkomen, is het belangrijk om goed op te letten dat u door het EPDM heen schroeft en om de gaten goed af te kitten met EPDM-kit.

 

Dak afwerken met een dakrandprofiel

Het gebruik van een daktrim verbetert de duurzaamheid van uw dak en zorgt voor een mooie uitstraling. Daktrimmen beschermen uw dak tegen weersomstandigheden en voorkomen nesteling van vogels en ongedierte onder het EPDM. Ze houden de EPDM-folie goed tegen het dak gedrukt, waardoor er geen lekkage kan ontstaan.

EPDM XL voor alle daktrimmen!

Bij EPDM XL kunt u terecht voor verschillende soorten daktrimmen, waaronder zilverkleurige aluminium daktrimmen, zwarte en antracietkleurige daktrimmen en speciale EPDM-daktrimmen en kraaltrimmen. Videohandleidingen en experts staan ter beschikking om u te voorzien van advies. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen, onze experts staan 5 dagen per week voor u klaar.

 

De service van EPDMXL 

U kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen, wij proberen deze z.s.m. te beantwoorden. Daarnaast proberen wij van EPDMXL  u natuurlijk te voorzien van de beste service, zo voorzien wij u graag van:

 • Een Levering binnen 2 werkdagen
 • A-kwaliteit van het merk Tytane
 • De beste service
 • Een goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Alle benodigde informatie
 • Altijd voldoende voorraad
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat