Gratis Adidas EK 2024 bal!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 26 mei een gratis replica EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor het weekend in huis!

EPDM op het dak van een schuur

Moet het dak van uw schuurtje vernieuwd worden? Dit kan snel en gemakkelijk worden gedaan met EPDM. Een EPDM-dak op uw schuur biedt tal van voordelen. U kunt het bijvoorbeeld direct op maat bestellen, wat de klus een stuk gemakkelijker maakt!

Dak van een schuur voorzien van EPDM

Als u een schuurtje met een plat dak heeft, is het onvermijdelijk dat u het dak op een gegeven moment moet vernieuwen. Vooral bij oudere daken is lekkage slechts een kwestie van tijd. Na blootstelling aan de elementen kan het zijn dat u echt actie moet ondernemen tegen lekkage. Kies daarom voor een duurzame en blijvende oplossing. Kies daarom voor EPDM dakbedekking op uw schuurtje. Het aanbrengen ervan is zeer eenvoudig, zelfs als u geen ervaring hebt. Bovendien is het materiaal op maat te bestellen, waardoor het proces ook nog eens snel verloopt!

Waarom EPDM dakbedekking op een schuurdak? 

 • EPDM vereist nauwelijks onderhoud. Het is voldoende om het dak twee keer per jaar te reinigen van bladeren en vuil en te controleren of de hemelwaterafvoeren niet verstopt zijn. Dit is het maximale onderhoud dat nodig is.
 • EPDM dakbedekking kan eenvoudig door uzelf worden gelegd. U kunt direct aan de slag zonder dat u primer of een brander nodig heeft.
 • EPDM heeft een levensduur van minstens 50 jaar, wat gemiddeld zo'n 30 jaar langer is dan bijvoorbeeld bitumen.
 • EPDM rubber is licht en kan belopen worden, op voorwaarde dat de dakconstructie goed is. Dit maakt het leggen ervan gelijk een stuk gemakkelijker.
 • EPDM dakbedekking kan eenvoudig worden gecombineerd met PIR isolatieplaten, ideaal voor wie het schuurtje meteen wil isoleren.

Hoe plaats ik EPDM dakbedekking op mijn schuur? 

Een goede voorbereiding is van groot belang voor deze klus. Nadat u het dak heeft opgemeten, bestelt u de EPDM folie op maat. Dit kan eenvoudig via de webshop van EPDM XL, waar u de gewenste lengte en breedte invoert en de EPDM bestelt. Het wordt vervolgens perfect op maat geleverd. Vergeet niet om direct de juiste EPDM lijm, kit, en eventueel hemelwaterafvoeren en daktrimmen mee te bestellen. Zorg ervoor dat het dakoppervlak schoon is en vrij is van scherpe uitsteeksels. Leg vervolgens het EPDM op het dak en sla een gedeelte terug. Verlijm deze kant enkelzijdig en herhaal dit aan de andere kant. Bij de randen kiest u voor dubbelzijdige verlijming voor een oersterke hechting. Tot slot installeert u de EPDM hemelwaterafvoeren en monteert u de daktrimmen. Alle stappen zijn duidelijk en uitbegreid beschreven in onze handleiding.

Advies: Kies voor een EPDM dak totaalpakket. Hier kunt u tevens de gewenste afmetingen opgeven, en ontvangt u automatisch de juiste hoeveelheid lijm en kit bijgeleverd.

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

Alles voor uw schuurdak koopt u bij EPDM XL! 

Deze periode is uitstekend geschikt om klusjes rondom het huis aan te pakken, zoals het vervangen van uw platte schuurdak. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij EPDM XL. In onze webshop bieden wij alles wat u nodig heeft om deze klus eenvoudig te klaren. Uw bestelling wordt snel bij u thuis bezorgd, waardoor u geen busje of aanhanger hoeft te regelen om de materialen op te halen. Dat is de service van EPDM XL!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat