GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 21 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Kun je lopen op een EPDM dak?

EPDM-dakbedekking heeft als een van de vele voordelen dat u er altijd op kunt lopen, of het nu winter of zomer is. Het blijft buigzaam en flexibel, wat betekent dat het niet stijf wordt, zelfs niet als het vriest. Dit maakt EPDM zeer gebruiksvriendelijk, vooral wanneer u het vergelijkt met traditionele dakbedekkingen zoals roofing (bitumen), die niet zo flexibel zijn. Dus, met EPDM heeft u het hele jaar door een betrouwbaar dak waar u op kunt lopen! 

EPDM daken zijn zeer gemakkelijk te leggen

De toegankelijkheid van platte daken wordt steeds crucialer. Steeds vaker worden platte daken voorzien van zonnepanelen, zonneboilers, airco-units en andere technische installaties die op elk moment onderhoud nodig hebben. Het is essentieel dat het platte dak altijd veilig te belopen is zonder het risico op beschadigingen, om zo de beoogde lange levensduur te waarborgen. Een aanzienlijke vereiste is een hoge ponsweerstand van de dakbedekking. Het laten vallen van gereedschap, zoals een hamer, mag niet meteen resulteren in perforaties. Bij EPDM is het risico op dergelijke schade bijzonder laag.

EPDM voor uw dakterras

EPDM onderscheidt zich door uitstekende prestaties op het gebied van drukbelasting en vertoont geen gevoeligheid voor uitzetting en krimp van houten vlonders op uw dakterras. Hierdoor kunnen deze vlonders zonder problemen direct op het EPDM worden geplaatst, zelfs als het om bekende hardhoutsoorten zoals bankirai gaat. Om de balken van uw dakterras te ondersteunen, is het raadzaam om rubberen tegels of kruisjes te gebruiken tijdens de installatie.

Als u de voorkeur geeft aan een dakterras met terrastegels in plaats van een houten vloer, is ook dit mogelijk op het EPDM. Ook hier is het belangrijk om rubberen tegels of kruisjes (tegeldragers) te gebruiken. Voor een gelijkmatig oppervlak is het noodzakelijk dat het dak volledig vlak is zonder significante helling. In het geval van extreem grote tegels met scherpe randen wordt het aanbevolen om een extra doek op de dakbedekking te plaatsen. Wat voor een dakterras geldt, is ook van toepassing op de bedekking van uw balkon. EPDM dakbedekking vormt een uitstekende ondergrond voor de dakbedekking van uw balkon.

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

Zonnepanelen onder EPDM

Ons hoogwaardige Europese EPDM is een buitengewoon duurzaam en milieuvriendelijk product, waardoor het uitstekend samengaat met zonnepanelen. Met een levensduur van minstens 50 jaar biedt ons EPDM u direct een langdurige oplossing. Zonnepanelen hebben doorgaans een levensduur van 20 jaar, waardoor het verstandig is om te overwegen of uw huidige dakbedekking dezelfde duurzaamheid kan bieden. Het zou immers zonde zijn om, eenmaal voor zonnepanelen te kiezen, tussentijds de dakbedekking te moeten vervangen. Dankzij de langdurige levensduur van EPDM vormt het de ideale ondergrond voor zonnepanelen.

Sedumdak of groendak onder EPDM

Ons hoogwaardige Europese EPDM is een bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk product, waardoor het uitstekend samengaat met groene- of sedumdaken. Met een levensduur van minstens 50 jaar biedt ons EPDM u direct een langdurige oplossing. Groene- of sedumdaken hebben eveneens een levensduur van wel 50 jaar, waardoor het verstandig is om te overwegen of uw huidige dakbedekking deze levensduur kan evenaren. Het zou immers zonde zijn om, eenmaal voor een groen dak te kiezen, tussentijds de dakbedekking te moeten vervangen. Dankzij de duurzaamheid van EPDM vormt het de ideale ondergrond voor zowel uw sedumdak als uw groendak!

 

EPDM koopt u bij EPDMXL! 

Bij EPDMXL bieden wij uitsluitend hoogwaardig Europees EPDM van A-kwaliteit aan. Onze EPDM met een dikte van 1,3 mm is bijzonder aan te bevelen. Deze dikte is perfect te combineren met zonnepanelen of een sedumdak, wat bij andere diktes niet wordt aangeraden. Ook voor gereedschap en andere benodigdheden zoals daktrimmen, PIR-isolatie of dakontluchtingen bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze uitgebreide voorraad kunnen wij snelle leveringen garanderen. Als u op een werkdag bestelt, ontvangt u uw bestelling al de volgende werkdag op een door u gekozen locatie!

 

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat