GRATIS TOOLBOXACTIE

Ontvang t/m zondag 21 april een gratis EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en profiteer!

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Plaatsen van dakbedekking onder uw sedumdak?

Bent u opzoek naar een milieuvriendelijk en onderhoudsvrij dak? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u! Ons EPDM heeft een gemiddelde levensduur van 50 jaar en is daarmee zeer duurzaam. Deze eigenschappen samen zorgen ervoor dat EPDM perfect te combineren is met een sedumdak dak, hiermee kunt u dan weer enkele mooie voordelen behalen. In dit blog zullen we u hier meer over vertellen.

De isolerende werking van EPDM en sedum

Sedum heeft een zeer sterke isolerende werking, de temperatuur in uw woning of gebouw is hiermee zeer gemakkelijk te regelen. Dit drukt natuurlijk goed in de kosten want de prijzen voor gas en energie zijn zeer hoog, het is daarmee een mooie en eenmalige investering. Daarnaast zorgt sedum er ook nog eens voor dat u minder last heeft van omgevingsgeluid, het absorbeert namelijk geluidsgolven.

EPDM; Een groene en duurzame oplossing

Ons Europese EPDM is uiteraard waterdicht, maar ook hoeft u maar weinig naar uw dak om te kijken. Een sedumdak in combinatie met EPDM is namelijk zeer onderhoudsvrij, alleen is het handig om af en toe onkruid van uw dak te verwijderen. EPDM is wortelbestendig en wegens deze reden perfect te combineren met sedum. Daarnaast is EPDM nog eens gemaakt van zeer milieuvriendelijk materiaal en draagt u met een sedumdak mee aan extra levensruimte voor dieren en planten.

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

EPDM-dakbedekking koopt u bij EPDMXL!

Zoals gezegd kunt u ons EPDM perfect combineren met sedum, vooral ons 1,3 mm dikke EPDM is erg geschikt in deze situatie. Bij ons kunt u ook terecht voor EPDM pakketten, hiermee haalt u meteen alles wat u nodig heeft voor de klus in huis. Daarnaast is het zeer gemakkelijk voor de doe-het-zelver om het te plaatsen en te onderhouden. Wanneer u er toch niet helemaal uitkomt of andere vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen en staan er enkele videohandleidingen ter beschikking. Onze medewerkers doen hun uiterste best om uw bestelling al binnen 2 dagen te leveren!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat