GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 21 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

De voordelen en eigenschappen van EPDM dakbedekking

EPDM is de meest toegepaste dakbedekking voor een plat of licht hellend dak en dat is niet zomaar zo. Het Europese EPDM van EPDMxl heeft vele mooie voordelen, in dit blog vertellen we u hier meer over.

Productieproces van EPDM-folie

Ons Europees EPDM wordt gefabriceerd door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en Di Monomeer. Vervolgens worden er later in dit productieproces enkele andere stoffen zoals zwavel en roet toegevoegd, dankzij deze stoffen kan het EPDM gebruikt worden als dakbedekking met de bijbehorende eigenschappen. EPDM hoeft niet voorzien te worden van primer en ook is het niet noodzakelijk om het schoon te houden, dit komt omdat EPDM geen talk bevat. Ook is EPDM enorm elastisch en bestand tegen grote temperatuurverschillen van -40 C tot +130 C, hierdoor is de kans op scheuren enorm klein.

 

Eigenschappen van EPDM-dakbedekking

Dankzij de schone baan van ons Europese EPDM, wordt er een eenvoudige en snelle verwerking gegarandeerd. Omdat EPDM op het dak gelijmd moet worden, is het gemakkelijk door uzelf te doen met behulp van onze bijgeleverde handleiding of onze online videohandleidingen. EPDM kunt u bij EPDMXL op maat bestellen, zo hoeft u niet zelf het EPDM op maat te maken en kunt u meteen aan de slag bij ontvangst van uw bestelling. Bij EPDMXL kunt u ook kiezen voor een compleet EPDM-dakpakket, dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om de dakbedekking op uw dak te plaatsen zoals onze EPDM-dakbedekking, EPDM-bodemlijm en EPDM-contactlijm. Bij een XL pakket krijgt u hier ook nog EPDM-kit en een hemelwaterafvoer naar keuze bij!

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

 

EPDM koopt u bij EPDMXL!

Bij EPDMXL verkopen wij enkel A-kwaliteit Europees EPDM, onze 1,3mm dikke EPDM is vooral erg aan te raden. Deze dikte kunt u namelijk perfect combineren met zonnepanelen of een sedumdak, dit is met andere diktes niet aan te raden. Voor gereedschappen en andere toebehoren zoals een daktrim, PIR-isolatie of dakontluchting kunt u ook bij ons terecht, door onze grote voorraden zijn wij in staat om snel te leveren. Zo ontvangt u uw bestelling wanneer u op een werkdag besteld, al de volgende werkdag op een door u gekozen locatie!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat