10% Pinksteractie

Ontvang t/m dinsdag 21 mei 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor Pinksteren!

Waar kan ik EPDM allemaal voor gebruiken?

EPDM is inzetbaar voor vele toepassingen, zo kunt u het uiteraard gebruiken bij het aanleggen van een sedum- of groendak, plat en licht hellend dak, een vijver, maar kan het ook gebruikt worden voor gevelbekleding en luchtdicht bouwen. In dit blog gaan we wat verder in op deze vele mooie toepassingen.

EPDM gebruiken als dakbedekking

Ons Europese EPDM kunt u perfect gebruiken bij het plaatsen van dakbedekking van uw woning of gebouw, dit materiaal is namelijk oersterk, zeer elastisch en leverbaar in veel verschillende maten. Ook is het EPDM zeer duurzaam met een gemiddelde levensduur van 50 jaar en is het gemakkelijk en snel door uzelf aan te brengen. Ook hebben wij in ons assortiment alles in huis om uw klus mee af te ronden zoals, EPDM-contactlijm, EPDM-bodemlijm, EPDM-kit, isolatiemateriaal, daktrimmen en hemelwaterafvoeren. Zo heeft u alles meteen in huis en hoeft u niet verder meer te zoeken.

EPDM combineren met een sedum- of groendak

Ook kunt u ons EPDM combineren met een sedum- of groendak, dit heeft naast het mooie uiterlijk vele voordelen. Zo werkt het (geluid)isolerend, gaat de dakbedekking langer mee, is het goed te combineren met zonnepanelen en heeft het maar weinig onderhoud nodig. Ook stimuleert u hiermee de biodiversiteit en zorgt u voor vergroening van de leefomgeving.

EPDM gebruiken als gevelbekleding en voor dakgoot reparatie

Onze EPDM stroken kunt u uitstekend gebruiken wanneer u de gevel van uw huis wind- en waterdicht te maken, het gaat tientallen jaren mee en is ons gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Uiteraard is het ook water- en windicht, verder is het gemakkelijk te verwerken vanwege de hoge elasticiteit en is het scheurvrij wat erg belangrijk is bij deze toepassing.

EPDM stroken
 1. EPDM strook breedte 5cm dikte 1,30mm lengte 20 meter EPDM strook breedte 5cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 16,95
  Incl. BTW
 2. EPDM strook breedte 5cm dikte 1,00mm lengte 20 meter EPDM strook breedte 5cm dikte 1,00mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 14,96
  Incl. BTW
 3. EPDM strook breedte 5cm dikte 0,50mm lengte 20 meter EPDM strook breedte 5cm dikte 0,50mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 8,95
  Incl. BTW
 4. Zelfklevende EPDM strook 1,30mm | 60cm breed, lengte 20 meter Zelfklevende EPDM strook breedte 60cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 329,89
  Incl. BTW

Vele toepassingen van EPDMXL

Bij EPDMXL verkopen we vele maten EPDM, zo is er altijd voldoende keuze voor u en is er altijd een passende oplossing voor u te vinden. Ook kunt u bij ons terecht voor EPDM dakpakketten, hiermee haalt u meteen alles in huis wat u nodig heeft en hoeft u zelf niks uit te rekenen. Voor isolatiemateriaal, daktrimmen, hemelwaterafvoeren en diverse soorten lijmen hoeft u ook niet verder te zoeken, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat