Herfstactie! 10% korting!

Tot en met vrijdag 22 oktober geven wij 10% korting op het gehele assortiment. Profiteer nu!

Video instructie PIR isolatie

Video instructie voor montage PIR isolatie

Wilt u eens rustig bekijken hoe je PIR isolatie moet leggen? Bekijk onderstaand onze video instructie of bekijk de producten.

Waarom PIR isolatie aanbrengen?

Door middel van PIR isolatie van EPDMXL kun hoge energiekosten voorkomen en het geeft een prettig leefklimaat. Je kunt PIR isolatie gebruiken als dakisolatie, maar ook voor je muren. Het is een veelzijdig product. Dit materiaal is ideaal om uw dak te isoleren. Het levert een hoog rendement op en is eenvoudig te plaatsen.

PIR isolatie voordelen

PIR isolatie is meer dan enkel dakisolatie. PIR isolatieplaten zijn sterk in opkomst en vervangen veel van de huidige isolatietechnieken zoals steenwol isolatie ,glaswol isolatie of EPS isolatie. Met PIR dakisolatie kunt u met relatief dunne platen al een zeer hoge isolatiewaarde halen. U kunt dit isolatiemateriaal vergelijken door te kijken naar de dikte in combinatie met de r/w-waarde. Deze verhouding is bij PIR isolatie zeer gunstig. PIR isolatieplaten zijn drukvast en het ideale isolatiemateriaal in combinatie met EPDM dakbedekking.

Bekijk de volledige video instructie

Onderstaand is PIR isolatie gemonteerd op een overkapping. Dit zorgt ervoor dat er geen schimmel optreed op de planken en voor een langere levensduur van het EPDM.

Meer informatie over PIR isolatie?

Bel +31 (0)85-0656814 of mail [email protected] voor meer informatie en advies over PIR isolatie.

Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat