10% WEEKENDKORTING!

Tot en met a.s maandag geven wij 10% korting op het gehele assortiment. Dus bestel snel! De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen.

Stormbestendigheid van uw dak

Tijdig onderhoud aan uw dak.

Het voorjaar komt er weer aan, meestal wordt het weer dan ook wat rustiger, mooier en stabieler. Daarom breekt juist nu de tijd weer aan om eventueel uw oude dak te renoveren of te vernieuwen. Tijdig onderhoud aan uw dak voorkomt namelijk veel problemen en uiteindelijk lekkage. EPDM dakbedekking is de oplossing om uw dak grondig te renoveren of te vernieuwen. Vergeet hierbij ook het onderhoud aan uw dakgoot niet.

Stormbestendige EPDM dakbedekking

EPDM XL verkoopt oersterkeEPDM dakbedekking van maar liefst 1,30mm dik die elke storm de baas is. Een goed EPDM dak is namelijk bestendig tegen elk weertype en de zwaarste stormen. Maar elk dak is toch stormbestendig zou je denken. Niets is echter minder waar. Het komt helaas nog teveel voor dat volledige daken wegwaaien door verkeerd en onjuist materiaalgebruik. In principe kan elk type dak behoorlijk worden beschadigd door stormen. Wilt u voorkomen dat u niet de dupe hiervan wordt zorg dan dat u altijd de juiste materialen gebruikt en de verwerkingsvoorschriften naleeft. Met de EPDM lijmen, kitten en EPDM folie van EPDM XL heeft u altijd de juiste combinatie en ingrediënten voor een oersterke, stormbestendige dakbedekking in handen. Denk ook an het gebruik van een speciale EPDM daktrim om ervoor te zorgen dat de dakbedekking strak op uw dak blijft liggen.

EPDM dakbedekking kan op meerdere manieren worden geïnstalleerd. Meestal worden de EPDM daken volledig verlijmd met onze bodem en contactlijm. Ook een optie is uw dak grotendeels te belasten met grind, ook wel een geballast dak genoemd. Let op, niet elke dak constructie is geschikt voor een geballast dak. Bij een geballast dak heeft u in principe geen bodemlijm meer nodig maar wel de contactlijm voor de randen en de opstanden. Mechanische bevestiging is ook een optie. Bij deze methode wordt de EPDM dakbedekking volledig of deels vastgezet met schroeven en schijven. Zo ziet u maar, er zijn mogelijkheden genoeg. Wilt u ook weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via 038-3760604 of via [email protected]

Copyright © 2022 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat