Weekend actie! 10% korting!

Profiteer dit weekend van 10% korting op uw  gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!
Klik hier om de pakketten te bekijken.
(Geldig van vrijdag 23 oktober t/m zondag 25 oktober).

Voordelen van de speciale EPDM daktrim

EPDM daktrim

Vaak wordt ons gevraagd wat is nu het voordeel van de speciale EPDM daktrim hij is immers een stuk duurder dan de standaard daktrim.Een daktrim is niet alleen maar de randafwerking van uw EPDM dak, het moet er uiteraard wel netjes uitzien maar het moet ook functioneel zijn.
De daktrim is een zeer belangrijk onderdeel van uw EPDM dakbedekking want het zorgt voor de eindafwerking van uw EPDM dak. Het beschermd uw EPDM dak onder andere tegen zware weersinvloeden.

Voordeel EPDM daktrim

Het voordeel van de speciale EPDM daktrim is dat u de EPDM trim eenvoudig schroeft op uw EPDM dak en dat hij automatisch waterdicht afgesloten is. Dit komt o.a. door het rubberen profiel wat onder de speciale EPDM daktrim is bevestigd. Ook worden alle schroefgaten automatisch waterdicht afgedicht door rubberen ringen onder de schroeven. De EPDM trim zelf is ook gemaakt van een veel masiever aluminium dan een standaard daktrim waardoor hij goed als klemprofiel kan worden gebruikt.

Prijs EPDM daktrim.

U moet de hogere aanschaf kosten in het perspectief zien wat de montagekosten liggen veel lager van de speciale EPDM daktrim en hierdoor de faalkosten ook uiteraard. Bij een standaard daktrim moet de gehele daktrim worden afgewerkt met een strook EPDM folie of moet de naad worden voorzien van EPDM kit. Wordt dit niet goed gedaan dan kan dit uiteraard lekkage opleveren iets wat niemand wil. Maar wanneer u dit zorgvuldig doet is dit ook goed te doen. Maar ook voor de levensduur van uw EPDM dak is het overwegen van een speciale EPDM trim de moeite waard.

Copyright © 2020 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat