Herfstactie! 10% korting!

Tot en met vrijdag 22 oktober geven wij 10% korting op het gehele assortiment. Profiteer nu!

Voordelen van de speciale EPDM daktrim

EPDM daktrim

Vaak wordt ons gevraagd wat is nu het voordeel van de speciale EPDM daktrim? Hij is immers een stuk duurder dan de standaard daktrim. Een daktrim is niet alleen maar de randafwerking van uw EPDM dak, maar het moet ook functioneel zijn.
De daktrim is een zeer belangrijk onderdeel van uw EPDM dakbedekking want het zorgt voor de eindafwerking van uw EPDM dak. Het beschermd uw EPDM dak onder andere tegen zware weersinvloeden.

Voordeel EPDM daktrim

Het voordeel van de speciale EPDM daktrim is dat u de EPDM trim eenvoudig schroeft op uw EPDM dak en dat hij automatisch waterdicht afgesloten is. Dit komt o.a. door het rubberen profiel wat onder de speciale EPDM daktrim is bevestigd. Ook worden alle schroefgaten automatisch waterdicht afgedicht door rubberen ringen onder de schroeven. De EPDM trim zelf is ook gemaakt van een veel massiever soort aluminium dan een standaard daktrim waardoor hij goed als klemprofiel kan worden gebruikt.

Prijs EPDM daktrim.

U moet de hogere aanschaf kosten in het perspectief zien, want de montagekosten liggen van de speciale EPDM daktrim veel lager en hierdoor de faalkosten ook uiteraard. Bij een standaard daktrim moet de gehele daktrim worden afgewerkt met een strook EPDM folie of moet de naad worden voorzien van EPDM kit. Wordt dit niet goed gedaan dan kan dit uiteraard lekkage opleveren, iets wat niemand wil. Maar wanneer u dit zorgvuldig doet is dit ook goed te doen. Ook voor de levensduur van uw EPDM dak is het overwegen van een speciale EPDM trim de moeite waard.

Daktrimmen kopen bij EPDM XL

Als EPDM specialist bieden wij een totaalpakket aan. Omdat wij de grootste aanbieder zijn van EPDM is het wel zo handig dat wij u ook alle andere benodigdheden aanbieden zoals PIR isolatie, EPDM hemelwaterafvoeren en natuurlijk EPDM op maat. De daktrimmen maken ook onderdeel uit van ons assortiment, en als u met uw dak aan de gang gaat kunt u dus alles snel en veilig bestellen in onze webshop. U heeft uw bestelling binnen 3 werkdagen in huis, en bij vragen over de producten of het leggen van EPDM kunt u altijd weer bij ons terecht!

Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat