GRATIS TOOLBOXACTIE

Ontvang t/m zondag 21 april een gratis EPDM toolbox ter waarde van €44,95 bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en profiteer!

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Daktrimmen voor uw EPDM dak

Een daktrim is te verkrijgen in meerdere types en formaten. Zo is er de speciale EPDM daktrim, de universele daktrim of de kraaltrim voor de afwerking van bijvoorbeeld een dakgoot. De speciale daktrim EPDM is een aluminium daktrim en kenmerkt zich in gebruiksgemak. Dit dakrandprofiel zorg voor een goede afdichting van uw EPDM dakbedekking. Ten opzichte van een universele daktrim heeft het EPDM dakprofiel enkele voordelen zoals een makkelijke plaatsing en zorgt het voor een langere levensduur van een EPDM dak.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende daktrimmen voor uw EPDM dak

Bij EPDM XL kunt u verschillende daktrimmen kopen. Zo is er de standaard daktrim voor de lange zijden van een EPDM dak. Deze daktrimmen zijn te verkrijgen in een standaard lengte van 1650 mm. Met deze aluminium daktrim werkt u uw dakrand netjes af, zodat de EPDM dakbedekking er strak in blijft liggen. Naast verschillende soorten zijn de daktrimmen ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de standaard aluminium kleur zijn ze ook beschikbaar in de kleuren antraciet en zwart.

Daktrim buitenhoek

Voor een mooie afwerking van de hoeken van uw dak zijn er de daktrim buitenhoeken. Deze aluminium buitenhoeken past u toe op elke buitenhoek van uw dak. Deze voorgevormde aluminium dakrand hoeken zijn eenvoudig te plaatsen met behulp van de EPDM kit en zorgen voor een mooie afwerking.

Daktrim binnenhoek

De daktrim binnenhoek heeft u nodig wanneer uw dak een hoek bevat die naar binnen valt. Bij geheel vierkante daken heeft u geen daktrim binnenhoek nodig, maar bij daken in bijvoorbeeld een L-vorm heeft u één binnenhoek daktrim nodig voor een mooie afwerking van de dakrand. 

EPDM kraaltrim

Een kraaltrim is een daktrim met een ronde afwerking. Niet elk dak is even mooi met de rechte afwerking van een standaard daktrim. Met de EPDM kraaltrim geeft u uw dak de allure en uitstraling die het verdient. Net zoals bij de standaard dakrandprofiel, is de kraaltrim ook vervaardigd uit aluminium.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat