12,5% BLACKFRIDAYKORTING!

Profiteer direct en ontvang dit hele weekend 12,5% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!

*actie loopt tot en met maandag 28 november!

EPDM Bevestigingsmaterialen

Een correcte plaatsing van EPDM dakbedekking vraagt om de juiste bevestigingsmaterialen. Bij EPDM XL vindt u alle materialen die nodig zijn voor een correcte plaatsing en afwerking van uw EPDM dak. Van daktrim schroeven tot PIR isolatielijm. Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse EPDM bevestigingsmaterialen

De aanschaf van EPDM dakbedekking is stap 1, het kopen van de juiste materialen voor EPDM bevestigen is de volgende stap. Zo heeft u voor een hoge isolatiewaarde van een EPDM dak PIR platen nodig. Deze PIR isolatieplaten bevestigd u eenvoudig met speciale schroeven. Deze schroeven voor PIR platen koopt u, samen met drukverdeelplaten, in een combinatiepakket. Dit combinatiepakket bevat zowel 250 schroeven voor PIR isolatie, als 250 drukverdeelplaten. De schroeven dienen altijd 20mm langer te zijn dan de dikte van de PIR platen die u heeft aangeschaft. Hiermee bent u verzekerd dat de PIR platen goed vast blijven zitten aan uw dak.

Naast schroeven is het ook mogelijk om de PIR platen vast te zetten middels PIR isolatielijm. Deze lijm is geschikt op alle ondergronden. Wanneer u lijmen verkiest boven vastschroeven, is dit de ideale oplossing voor u.

Vragen over de bevestigingsmaterialen?

Heeft u vragen over de bevestigingsmaterialen die u in onze EPDM shop kunt kopen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar, hoe moeilijk of makkelijk uw probleem ook is. We zijn tenslotte pas tevreden als uw EPDM dakbedekking op de juiste manier is bevestigt en u een waterdicht EPDM dak heeft!

Copyright © 2022 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat