BlackFriday weekend 15%

BlackFriday weekendactie t/m zondag 28 november geven wij 15% korting op het gehele assortiment. Wees er snel bij en profiteer nu!

EPDM Blog van EPDM XL

EPDM of DPC gebruiken als waterkeringsfolie?

Heeft u last van vocht in uw kelder of kruipruimte? Of gaat u verbouwen of renoveren waarbij de muren en vloeren uiteraard vochtvrij en waterdicht moeten worden? Dan kunt u kiezen voor DPC folie of EPDM. Maar wat is nu het beste? Wij gaan er dieper op in.

Lees meer

EPDM als gevelbekleding

Wilt u de gevel van uw huis wind- en waterdicht maken? Dan kunt u prima uit de voeten met de stroken EPDM van EPDM XL. EPDM rubber heeft vele voordelen en hiermee kunt u er van uitgaan dat u een hoogwaardige afdichting van uw gevel krijgt die tientallen jaren meegaat.

Lees meer

Hoe EPDM plaatsen op tuinhuis?

Steeds meer mensen slaan aan het klussen, en het dak vervangen van een tuinhuis gebeurd dan ook steeds vaker. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of EPDM geschikt is voor een tuinhuis, en hoe dit te plaatsen. In dit artikel gaan wij er dieper op in.

Lees meer

Welke EPDM moet ik kiezen?

Uw dak is aan vervanging toe, en na uitgebreid onderzoek heeft u gekozen voor EPDM als dakbedekking. Maar welke EPDM moet u kiezen? Dat ligt er helemaal aan waar u het voor gaat gebruiken. Wij vertellen u er alles over in dit artikel.

Lees meer

Is de EPDM van EPDM XL zelfklevend?

Om maar met de deur in huis te vallen, nee, onze EPDM is niet zelfklevend. Zelfklevende EPDM lijkt namelijk makkelijker om te verwerken vanwege de plaklaag, maar onze jarenlange ervaring in dit materiaal heeft ons juist doen besluiten om niet voor zelfklevende EPDM te kiezen. Waarom niet? We gaan er dieper op in in dit artikel.

Lees meer

Kan ik EPDM leggen in de winter?

Een EPDM dak maken is natuurlijk het fijnste om te doen in het voorjaar. Droog, een lekker zonnetje, dan is het zeker geen straf om met nieuwe dakbedekking bezig te gaan. Maar wat als het minder goed weer is, als het bijvoorbeeld vriest of sneeuwt? Is het dan wel zo'n goed idee om EPDM te gaan leggen? EPDM leggen in de winter kan wel, maar u moet wel weten wat u doet en wanneer!

Lees meer

Voordelen van de speciale EPDM daktrim

Vaak wordt ons gevraagd wat is nu het voordeel van de speciale EPDM daktrim? Hij is immers een stuk duurder dan de standaard daktrim. Een daktrim is niet alleen maar de randafwerking van uw EPDM dak, maar het moet ook functioneel zijn. De daktrim is een zeer belangrijk onderdeel van uw EPDM dakbedekking want het zorgt voor de eindafwerking van uw EPDM dak. Het beschermd uw EPDM dak onder andere tegen zware weersinvloeden.

Lees meer

Moet je EPDM beschermen tegen weersinvloeden?

EPDM is zeer sterk maar hoe zit het met de weersinvloeden? Moet je EPDM eventueel extra beschermen tegen weersinvloeden? In dit artikel vertellen wij u alles over EPDM en de weersinvloeden op dakbedekking.

Lees meer

Hoe moeilijk is het zelf aanbrengen van EPDM

EPDM zelf aanbrengen en plaatsen veel mensen doen het zelf. Maar ook veel mensen twijfelen of ze deze klus wel aan kunnen. EPDM zelf aanbrengen en plaatsen is echt eenvoudiger dan u denkt. In dit artikel leest u alles over het plaatsen van EPDM.

Lees meer

Copyright © 2021 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat