GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m donderdag 25 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Dakgoot reparatie met EPDM

Na alle neerslag van de afgelopen tijd, lijkt het nu snel lente te worden. De ideale tijd om klusjes in en rondom huis te doen. De laatste weken is er flink wat neerslag gevallen, dus uw dakgoot is goed getest. In sommige gevallen betekent dit ook dat er lekkage aan het licht is gekomen. Hiervoor hebben wij de ideale oplossing! Want dakgoot renovatie met EPDM is niet alleen de meest duurzame optie, maar ook nog eens makkelijk zelf te doen.

Lekkage dakgoot verhelpen

Een lekkende dakgoot is vervelend en het is dan ook zaak dit snel aan te pakken. Als u dit klusje uitstelt, is er grote kans dat het vocht bijvoorbeeld in de muur trekt waardoor er bijvoorbeeld schimmel ontstaat. Zoals gezegd heeft uw dakgoot de afgelopen winterperiode een flinke hoeveelheid neerslag te verwerken gehad dus is het nooit verkeerd deze eens te controleren. Vooral oudere dakgoten zijn ook aan slijtage onderhevig, waardoor u vroeg of laat de dakgoot moet renoveren. Gelukkig is een lekkage aan de dakgoot relatief gemakkelijk te verhelpen.

Repareer de dakgoot met EPDM

EPDM is voornamelijk bekend als dakbedekking. Het is de meest populaire soort dakbedekking voor een plat of licht hellend dak, en dat is niet voor niks. Niet alleen is het niet onderhevig aan weersinvloeden waardoor het minimaal 50 jaar mee gaat, het is ook nog eens heel gemakkelijk zelf te verwerken. Wat veel mensen niet weten, is dat EPDM ook een ideaal materiaal is om uw dakgoot mee te bekleden. Dit gebeurd al veel bij nieuwe dakgoten, maar ook zijn lekkages er prima mee te verhelpen. Het kan verlijmd worden op bijvoorbeeld zink, waardoor u snel weer van de lekkage af bent.

Gebruik EPDM stroken voor dakgoot renovatie

EPDM dakbedekking is op maat te bestellen, of als folie rollen. Omdat wij steeds meer de vraag kregen of er ook kleinere stroken EPDM te verkrijgen waren, hebben wij speciaal voor dakgoot reparatie EPDM stroken in het assortiment opgenomen. Deze stroken van EPDM rubber zijn uitermate geschikt om uw dakgoot te bekleden of renoveren en door de waterdichte eigenschappen van dit materiaal kunt u jaren vooruit met deze oplossing. De stroken hebben een lengte van 20 meter en zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, van 10 centimeter tot 1 meter breed. Als u voordat u gaat bestellen de dakgoot opmeet, kunt u precies het formaat bestellen dat u nodig heeft.

EPDM stroken
 1. EPDM strook breedte 5cm dikte 1,30mm lengte 20 meter EPDM strook breedte 5cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 16,95
  Incl. BTW
 2. EPDM strook breedte 5cm dikte 1,00mm lengte 20 meter EPDM strook breedte 5cm dikte 1,00mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 14,96
  Incl. BTW
 3. EPDM strook breedte 5cm dikte 0,50mm lengte 20 meter EPDM strook breedte 5cm dikte 0,50mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 8,95
  Incl. BTW
 4. Zelfklevende EPDM strook 1,30mm | 60cm breed, lengte 20 meter Zelfklevende EPDM strook breedte 60cm dikte 1,30mm lengte 20 meter
  Per stuk
  € 329,89
  Incl. BTW

EPDM voor dakgoten online kopen

Naast EPDM dakbedekking heeft EPDM XL alles in huis om uw dakgoot weer waterdicht te krijgen. Besteld u de EPDM stroken voor dakgoot reparatie of renovatie, vergeet dan niet om de juiste lijm en indien nodig EPDM kit mee te bestellen. Ook kunt u bij ons terecht voor speciale EPDM hemelwaterafvoeren, zodat u vanaf uw dak perfect de aansluiting kunt maken met uw dakgoot. Als u dit goed afkit dan heeft u de komende 50 jaar geen omkijken meer naar uw dakgoot. Doordat wij uitsluitend A klasse EPDM verkopen dat niet voorzien is van talk, heeft u geen primer nodig om het EPDM aan te brengen.

Heeft u nog vragen over het gebruik van EPDM stroken, dan zit ons team van experts voor u klaar om u van tips en informatie te voorzien.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat