GRATIS EPDM TOOLBOX!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 21 juli een gratis EPDM toolbox bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

Hoe kan ik EPDM dakbedekking reinigen?

Vaak krijgen wij de vraag of EPDM ook gereinigd moet worden, wij gaan u hierover meer vertellen in dit blog. U zult er tijdens het lezen van dit blog snel achter komen dat EPDM zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Toch zijn er enkele maatregelen die u kunt nemen zodat u dak nog langer meegaat.

 

Het reinigen van EPDM-dakbedekking

Bij het reinigen van EPDM-dakbedekking raden wij aan om nooit verontreinigende of chemische producten te gebruiken. Daarnaast is het kiezen voor olieachtige producten ook geen goede optie, deze producten zijn namelijk slecht voor het milieu en de dakbedekking. U kunt prima uit de voeten met een simpel huis, tuin en keukenmiddeltje, wij raden daarom aan om gewoon water met een groene zeep te gebruiken. Ook is dit de meest ecologisch verantwoorde oplossing. Bij het reinigen van de oppervlakte kunt u het best gebruik maken van een bezem of medium harde borstel, vervolgens is het verstandig om het dak te spoelen met genoeg water zodat er geen resten van de zeep achterblijven op het EPDM.

 

Eigenschappen van EPDM

EPDM is een zeer duurzaam product dat een gemiddelde levensduur heeft van wel 50 jaar, zoals gezegd bent u ook maar weinig tijd kwijt aan het onderhoud van de dakbedekking. Wel kunt u zo af en toe het dak bladvrij te maken, van mos of algen heeft u geen last omdat deze niet groeien op EPDM. Hiermee voorkomt u ook dat uw hemelwaterafvoeren verstopt raken met vuil of bladeren, zo blijft er geen water op het dak staan. U kunt ons Europese EPDM gewoon op maat bestellen, zo hoeft u zelf niet te gaan knippen in het EPDM en voorkomt u eventuele schade aan het folie.

 

EPDM dakbedekking
 1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
  Per stuk
  € 2,49
  Incl. BTW
 2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
  Per stuk
  € 199,95
  Incl. BTW
 3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 11,95 € 10,95
  Incl. BTW
 4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
  Per stuk
  € 14,94 € 13,89
  Incl. BTW

 

EPDM kopen bij EPDMXL!

Bij EPDMXL kunt u terecht voor A-kwaliteit Europese EPDM met een dikte van 1.30mm, deze dikte wordt sterk aanbevolen voor wanneer u dit wilt combineren met zonnepanelen of een sedumdak. U kunt de dakbedekking gewoon op het dak lijmen, dit kunt u prima zelf uitvoeren met behulp van onze speciale handleiding. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling al binnen 2 werkdagen af te leveren, bij vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat