GRATIS ADIDAS EK 2024 BAL!

Scoor direct en ontvang t/m zondag 23 juni een gratis replica Adidas EK 2024 bal bij aanschaf van een EPDM dakpakket!* 

Let op: OP=OP

EPDM op uw dakkapel

Dakkapel: een goede investering in uw woning

Veel Nederlandse woningen hebben nog altijd een schuin dak. Dat heeft zo zijn voordelen, maar één nadeel is ontegenzeglijk een feit: het zorgt voor minder beloopbaar vloeroppervlak op de zolderverdieping. En dat kan knap lastig zijn, want het gemiddelde Nederlandse huis is toch al niet te ruim bemeten in vergelijking met de huizen in het buitenland.

De oplossing: een dakkapel

Heeft u ook last van beperkte zolderruimte door een dak dat schuin afloopt? Geen nood, want de oplossing ligt voor de hand: een dakkapel. Steeds meer woningen in ons land hebben tegenwoordig zo’n kapel, omdat het de ideale manier is om snel en voordelig extra ruimte toe te voegen aan uw woning. Dat zorgt er ook nog eens voor dat uw huis flink in waarde stijgt. Waardevol bij een eventuele verkoop!

Hoewel een dakkapel dus een verstandige investering is, plaatst u deze waarschijnlijk niet uit financiële motieven. Een uitbreiding van de beschikbare ruimte op zolder heeft namelijk vele andere voordelen, die het leven binnenshuis aangenamer maken en uw wooncomfort vergroten. En dat alleen al maakt het de eenmalige investering meer dan waard.

Extra woonruimte en meer lichtinval

Een groot voordeel van een dakkapel is de extra woonruimte die u direct kunt benutten. Denk alleen al eens aan de mogelijkheden die dit biedt. Wilt u bijvoorbeeld een extra kinderkamer maken, of simpelweg een prettige ruimte om te werken? U kunt zichzelf een onnodige verhuizing besparen en simpelweg uw huidige woning uitbreiden met een dakkapel op de zolderverdieping.

Een dakkapel zorgt daarnaast niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor aanzienlijk meer licht in de betreffende ruimte. Dat lijkt een ogenschijnlijk klein detail, maar betekent in de praktijk dat u de zolder transformeert van een donker rommelhok naar een lichte en moderne woonomgeving. Een lichtkoepel of lichtstraat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. In combinatie met goede PIR dakisolatie is het hier het hele jaar aangenaam toeven.

PIR dakisolatie
 1. Aluminium tape 50mm - Lengte 50 meter Aluminium tape 50mm - Lengte 50 meter
  Per stuk
  € 5,89
  Incl. BTW
 2. Dampremmende folie 2m x 50m - dikte 0,06mm Dampremmende folie 2m X 50m - dikte 0,06mm
  Per stuk
  € 35,92
  Incl. BTW
 3. PIR dak isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 20mm PIR dak isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 20mm
  Per stuk
  € 6,99 € 6,49
  Incl. BTW
 4. Dampremmende folie 4m x 50m - dikte 0,06mm Dampremmende folie 4m x 50m - dikte 0,06mm
  Per stuk
  € 67,29
  Incl. BTW

EPDM als dakbedekking voor dakkapel met plat dak

Dakkappellen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prefab kapel die direct wordt geplaatst of een traditionele variant die op locatie voor u wordt gebouwd. Daarnaast heeft u de keuze uit modellen van hout of kunststof. Het gebruik van duurzame materialen is in de meeste gevallen aan te raden voor een zo lang mogelijke levensduur.

Dit laatste geldt uiteraard ook voor het EPDM dak van dakkapellen. Als u kiest voor een dakkapel met een plat dak, is EPDM in vrijwel alle gevallen een uitstekende optie. Dit hoeft niet op het dak gebrand te worden, is eenvoudig te verlijmen en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Meer weten over het gebruik van EPDM op uw dakkapel? Bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 065 6814.

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat