10% Koningsdagactie

Ontvang t/m zondag 28 april 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en profiteer!

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Leg EPDM op uw dak in het voorjaar!

Heeft u lekkage ontdekt aan uw platte dak? Het voorjaar is de ideale tijd om uw dakbedekking te vervangen! Als u kiest voor EPDM als dakbedekking bent u snel klaar en bent u minimaal 50 jaar verzekerd van een goede dakbedekking.

Voordelen van EPDM dakbedekking

Een lekkage is nooit leuk, dus is het zaak om voor de beste oplossing te kiezen en uw dakbedekking te vervangen. Als u nog twijfelt over het soort dakbedekking, dan hebben wij een aantal wetenswaardigheden over EPDM om u over de streep te trekken:

Al deze voordelen maken EPDM tot een erg populaire soort dakbedekking. Het is simpel en eenvoudig te verwerken zonder dat u een vakman hoeft in te huren.

EPDM
  1. Proefstuk EPDM proefstuk-epdm
    Per stuk
    € 2,49
    Incl. BTW
  2. EPDM dakbedekking standaard rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m EPDM folie op rol dikte 0,50mm - breedte 1,20m - lengte 20m
    Per stuk
    € 199,95
    Incl. BTW
  3. EPDM dakbedekking op maat 1,00mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking  op maat 1,00mm dik - Europese EPDM
    Per stuk
    € 11,95 € 10,95
    Incl. BTW
  4. EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM EPDM dakbedekking op maat 1,30mm dik - Europese EPDM
    Per stuk
    € 14,94 € 13,89
    Incl. BTW

EPDM verwerken met de juiste weersomstandigheden

Wat het vervangen van het dak in de lente extra prettig maakt, zijn de weersomstandigheden. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de materialen die u gebruikt. EPDM is het meest ideaal om te leggen met een temperatuur boven de 5 graden Celsius en het dient bij voorkeur droog te zijn. Het EPDM rubber kan namelijk wel tegen de regen, maar voor de dakconstructie en dakplaten zelf is het vaak minder goed. Als je met een vochtige ondergrond begint kan het EPDM minder goed hechten. Het beste vervangt u de dakbedekking dus met droog weer.

Om EPDM te leggen heeft u speciale EPDM lijm nodig. Ons advies is om deze lijm op kamertemperatuur te bewaren. Op deze manier weet u zeker dat de lijm altijd direct klaar voor gebruik is.

Gebruik PIR in combinatie met EPDM

Heeft u in de herfst of winter gemerkt dat er best veel warmte verloren gaat via het dak? Grote kans dat de isolatie dan niet optimaal is. Een goede reden om ook eens over isolatie na te denken. Speciaal daarom heeft EPDM XL PIR dakisolatieplaten in het assortiment opgenomen. Deze platen zijn uitermate geschikt om te combineren met EPDM, dus als u toch al aan de slag gaat met het vervangen van uw dakbedekking is het een kleine stap om ook de isolatie op orde te brengen. Deze platen kunnen niet alleen gebruikt worden bij het installeren van een nieuw dak, u kunt ze ook gebruiken om het dak na te isoleren, dus vanuit de binnenkant van het dak. Omdat wij uitsluitend A-kwaliteit PIR platen verkopen, kunt u ervan uitgaan dat u met deze platen het hoogste rendement zult behalen.

PIR isolatie
  1. Aluminium tape 50mm - Lengte 50 meter Aluminium tape 50mm - Lengte 50 meter
    Per stuk
    € 5,89
    Incl. BTW
  2. Dampremmende folie 2m x 50m - dikte 0,06mm Dampremmende folie 2m X 50m - dikte 0,06mm
    Per stuk
    € 35,92
    Incl. BTW
  3. PIR dak isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 20mm PIR dak isolatieplaat 600mm x 1200mm - dikte 20mm
    Per stuk
    € 8,95 € 6,49
    Incl. BTW
  4. Dampremmende folie 4m x 50m - dikte 0,06mm Dampremmende folie 4m x 50m - dikte 0,06mm
    Per stuk
    € 67,29
    Incl. BTW

Een goed geïsoleerd waterdicht dak met EPDM

Ga voor gemak en koop EPDM op maat of een EPDM dakpakket. U berekent simpel zelf het dakoppervlakte en besteld de gewenste hoeveelheid in onze webshop. Wij zullen er dan voor zorgen dat u uw bestelling binnen 3 werkdagen op het aangegeven adres kunt verwachten. Belangrijke zaken als EPDM lijm, kit, hemelwaterafvoer en voorgefabriceerde EPDM hoeken mogen ook zeker niet vergeten worden. Bestel daarom alles-in-één, zodat u nooit misgrijpt!

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat