10% Koningsdagactie

Ontvang t/m dinsdag 30 april 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en profiteer!

*Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

EPDM Blog van EPDM XL

EPDM rubber

EPDM rubber wordt veelgeroemd om zijn veelzijdigheid. Bekende materiaaleigenschappen zijn onder meer waterdichtheid, luchtdichtheid, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid. Dat klinkt dus als de ideale dakbedekking. En dat is het ook! In dit artikel gaan we nader in op de belangrijkste eigenschappen en de voordelen in het dagelijks gebruik.

Lees meer

EPDM online bestellen

EPDM online bestellen, hoe gaat dat in zijn werk.? EPDM XL is de specialist in professionele EPDM dakbedekking, EPDM stroken en EPDM folie. Wanneer uw dak of uw dakgoot lekkage vertoond bent u bij ons aan het juiste adres. Drie weken wachten op EPDM dakbedekking op maat in de bouwmarkt is misschien heel normaal, maar bij EPDM XL niet!

Lees meer

Stormbestendigheid van uw dak

EPDM XL verkoopt oersterke EPDM dakbedekking van maar liefst 1,30mm dik die elke storm de baas is. Een goed EPDM dak is namelijk bestendig tegen elk weertype en de zwaarste stormen. Maar elk dak is toch stormbestendig zou je denken. Niets is echter minder waar. Het komt helaas nog teveel voor dat volledige daken wegwaaien door verkeerd en onjuist materiaalgebruik.

Lees meer

Wat is EPDM folie?

EPDM rubber folie is een hightech synthetisch rubber en staat voor Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer. EPDM vind zijn oorsprong in het Midden Oosten. Eind jaren 50 zochten ze een product dat bestand was tegen zeer grote temperatuurveranderingen. Het materiaal dienden bestand te zijn tegen UV straling, niet te verouderen of te verweken en flexibel te zijn. Het moest verschillen in temperatuur van - 75 tot + 125 graden kunnen overbruggen. EPDM was dé uitvinding.

Lees meer

EPDM dakbedekking voor het platte dak

Dakbedekking voor het platte dak kopen? Vroeger was er niet veel keuze wat betreft dakbedekking voor het platte dak. Het werd al gauw een mastiek, bitumen of pvc dak. Op zich geen probleem, maar het leverde ook meteen enkele beperkingen op. De levensduur van deze platte daken was namelijk vrij beperkt. Een bijkomend nadeel was ook het feit dat er altijd een dakdekker, installateur of andere specialist aan te pas moest komen om uw platte dak weer te voorzien van een nieuwe dakbedekking. Dergelijke klussen waren namelijk niet eenvoudig zelf te doen. Hier is verandering in gekomen sinds de komst van de EPDM dakbedekking. EPDM dakbedekking gaat namelijk niet alleen erg lang mee, maar is als dakbedekking voor uw platte dak ook erg geschikt en eenvoudig zelf te installeren.

Lees meer

Vorige pagina 1 ... 8 9 10 11 12
Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat