10% Pinksteractie

Ontvang t/m maandag 20 mei 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor Pinksteren!

EPDM Blog van EPDM XL

EPDM op balkon en dakterras

Een dakterras is een prima uitkomst als uw huis of appartement geen tuin heeft en u toch wilt genieten van de zon. Ook een balkon is makkelijk dusdanig in te richten dat het een ideale plek is om te genieten van het weer en de buitenlucht. Toch heeft een dakterras op een plat dak een nadeel, want als het niet goed aangelegd is wordt de kans op lekkage groter. EPDM dakbedekking is de oplossing op een dakterras of balkon!

Lees meer

De beste ondergrond voor zonnepanelen is EPDM

Zonnepanelen kunnen u een behoorlijk voordeel op uw energierekening opleveren. Dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen er aan beginnen. Maar wat is nou de beste ondergrond voor zonnepanelen op een plat dak?

Lees meer

Hoe voorkom ik vocht in mijn muur?

Zie je op het plafond op zolder donkere vlekken of schimmelvorming? Dan is de kans groot dat er vocht vanuit het dak je huis in lekt. Nog erger is de lekkage als er na verloop van tijd ook vochtplekken in je muren verschijnen. Het is in dat geval zaak om snel te handelen en de juiste maatregelen te treffen om de problemen voor eens en altijd op te lossen.

Lees meer

Leg EPDM op uw dak in het voorjaar!

Heeft u lekkage ontdekt aan uw platte dak? Het voorjaar is de ideale tijd om uw dakbedekking te vervangen! Als u kiest voor EPDM als dakbedekking bent u snel klaar en bent u minimaal 50 jaar verzekerd van een goede dakbedekking.

Lees meer

Dakgoot reparatie met EPDM

Na alle neerslag van de afgelopen tijd, lijkt het nu snel lente te worden. De ideale tijd om klusjes in en rondom huis te doen. De laatste weken is er flink wat neerslag gevallen, dus uw dakgoot is goed getest. In sommige gevallen betekent dit ook dat er lekkage aan het licht is gekomen. Hiervoor hebben wij de ideale oplossing! Want dakgoot reparatie met EPDM is niet alleen de meest duurzame optie, maar ook nog eens makkelijk zelf te doen.

Lees meer

Is EPDM duurder dan bitumen?

U heeft nieuwe dakbedekking nodig voor een plat dak of een dak met lichte helling? Grote kans dat u de mogelijkheden heeft teruggebracht tot twee, namelijk EPDM en bitumen. Beide hebben zo hun voordelen, maar is EPDM duurder dan bitumen?

Lees meer

EPDM op het platte dak van uw schuur

Heeft uw schuurtje een nieuwe dakbedekking nodig? Dit kan met EPDM snel en eenvoudig gedaan worden. Een EPDM dak op een schuur geeft vele voordelen. Zo is het bijvoorbeeld direct op maat te bestellen. Dit maakt de klus een stuk makkelijker!

Lees meer

EPDM of DPC gebruiken als waterkeringsfolie?

Heeft u last van vocht in uw kelder of kruipruimte? Of gaat u verbouwen of renoveren waarbij de muren en vloeren uiteraard vochtvrij en waterdicht moeten worden? Dan kunt u kiezen voor DPC folie of EPDM. Maar wat is nu het beste? Wij gaan er dieper op in.

Lees meer

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat