10% Pinksteractie

Ontvang t/m maandag 20 mei 10% korting op uw gehele bestelling bij aanschaf van een EPDM dakpakket!*

Bestel snel en ontvang uw bestelling nog voor Pinksteren!

EPDM Blog van EPDM XL

EPDM als gevelbekleding

Wilt u de gevel van uw huis wind- en waterdicht maken? Dan kunt u prima uit de voeten met de stroken EPDM van EPDM XL. EPDM rubber heeft vele voordelen en hiermee kunt u er van uitgaan dat u een hoogwaardige afdichting van uw gevel krijgt die tientallen jaren meegaat.

Lees meer

Hoe EPDM plaatsen op tuinhuis?

Steeds meer mensen slaan aan het klussen, en het dak vervangen van een tuinhuis gebeurd dan ook steeds vaker. Wij krijgen dan ook vaak de vraag of EPDM geschikt is voor een tuinhuis, en hoe dit te plaatsen. In dit artikel gaan wij er dieper op in.

Lees meer

Welke EPDM moet ik kiezen?

Uw dak is aan vervanging toe, en na uitgebreid onderzoek heeft u gekozen voor EPDM als dakbedekking. Maar welke EPDM moet u kiezen? Dat ligt er helemaal aan waar u het voor gaat gebruiken. Wij vertellen u er alles over in dit artikel.

Lees meer

Is de EPDM van EPDM XL zelfklevend?

Om maar met de deur in huis te vallen, nee, onze EPDM dakbedekking is niet zelfklevend. Toch hebben wij gekozen om zelfklevende en niet zelfklevende EPDM in ons assortiment op te nemen. Waarom? In dit artikel gaan we er dieper op in.

Lees meer

Kan ik EPDM leggen in de winter?

Een EPDM dak maken is natuurlijk het fijnste om te doen in het voorjaar. Droog, een lekker zonnetje, dan is het zeker geen straf om met nieuwe dakbedekking bezig te gaan. Maar wat als het minder goed weer is, als het bijvoorbeeld vriest of sneeuwt? Is het dan wel zo'n goed idee om EPDM te gaan leggen? EPDM leggen in de winter kan wel, maar u moet wel weten wat u doet en wanneer!

Lees meer

Voordelen van de speciale EPDM daktrim

Vaak wordt ons gevraagd wat is nu het voordeel van de speciale EPDM daktrim? Hij is immers een stuk duurder dan de standaard daktrim. Een daktrim is niet alleen maar de randafwerking van uw EPDM dak, maar het moet ook functioneel zijn. De daktrim is een zeer belangrijk onderdeel van uw EPDM dakbedekking want het zorgt voor de eindafwerking van uw EPDM dak. Het beschermd uw EPDM dak onder andere tegen zware weersinvloeden.

Lees meer

Moet je EPDM beschermen tegen weersinvloeden?

EPDM is zeer sterk maar hoe zit het met de weersinvloeden? Moet je EPDM eventueel extra beschermen tegen weersinvloeden? In dit artikel vertellen wij u alles over EPDM en de weersinvloeden op dakbedekking.

Lees meer

Hoe kan ik EPDM op zink lijmen

Bij het repareren of renoveren van uw dakgoot kunt u er niet omheen, EPDM op zink lijmen. Op zich niet lastig maar sommige maatregelen zijn wel belangrijk om te nemen. In dit artikel proberen wij u stap voor stap uit te leggen hoe u op een eenvoudige wijze EPDM op zink kunt verlijmen.

Lees meer

Wat zijn de gemiddelde kosten van dakbedekking

Welke dakbedekking heeft u nodig en wat zijn de gemiddelde kosten van deze verschillende dakbedekking soorten? Er zit veel verschil in de kwaliteit en ook zijn er grote prijsverschillen in de diverse dakbedekkingen. In dit blog leest u alles over de kosten van dakbedekking.

Lees meer

Copyright © 2024 EPDMXL | EPDM Folie en EPDM Dakbedekking op Maat